Antena Căutare

VIDEO: Caricaturile cu Mahomed, motivul atacului armat din Paris! ȘOCANT: Atacatorii împușcă un polițist

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate şi soldat cu victime

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate şi soldat cu victime!

Atacatorii au ucis cel puțin 10 ziariști care au realizat caricaturi cu profetul Mahomed, considerate jignitoare! În schimbul de focuri și-au pierdut viața și doi polițiști!

IMAGINI SOCANTE. Vezi cum atacatorii omoara un politist

Potrivit primelor informaţii, trei persoane îmbrăcate în negru şi cu cagule au pătruns în sediul ziarului şi au deschis focul cu arme Kalaşnikov.

Directorul revistei Charlie Hebdo şi alţi trei caricaturişti au fost ucişi în atentat

Stéphane Charbonnier (Charb), directorul publicaţiei satirice Charlie Hebdo, şi alţi trei caricaturişti au fost ucişi în atentatul comis miercuri, afirmă surse citate de 20Minutes.fr.

Potrivit surselor citate, Stéphane Charbonnier (Charb), directorul revistei satirice, şi caricaturiştii Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski) au murit în atentatul de miercuri.

"E un măcel. Sunt persoane decedate", a spus un angajat presei din Hexagon, după care conversaţia s-a întrerupt brusc, scriu cei de la Reuters. Cel puţin 10 jurnaliști au fost uciși

ALERTĂ MAXIMĂ ÎN FRANȚA! ”L-AM RĂZBUNAT PE PROFET”

Franţa şi-a ridicat la maximum nivelul de alertă - şi anume "alertă de atentat" - în regiunea pariziană, în urma atacului comis miercuri la sediul din Paris al publicaţiei satirice.

Preşedintele francez, Francois Hollande, care s-a deplasat rapid la locul atacului, a denunţat "un atentat terorist" de o "excepţională barbarie" şi a făcut apel la "unitate naţională".

Soarta şi identitatea autorilor atacului nu este cunoscută pentru moment. Potrivit unor mărturii citate de surse din poliţie, atacatorii au strigat "l-am răzbunat pe Profet", după care au reuşit să fugă.

CITEŞTE ŞI:

Franţa: Ultima postare a publicației CHARLIE HEBDO, pe Facebook, înainte de atacul armat soldat cu 12 morți

Charlie Hebdo a fost de-a lungul timpului ţinta ameninţărilor teroriste

Pământul, zguduit din nou în această dimineaţă! S-a produs un seism de 6,6 GRADE... Prințul Albert de Monaco și soția sa, Charlene, și-au prezentat oficial gemenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x