Antena Căutare

Ipoteza: Osama bin Laden, tradat din gelozie americanilor

Un fost militar pakistanez care a investigat operatiunea organizata de CIA pentru eliminarea liderului organizatiei teoriste Al Qaeda, Osama bin Laden, a lansat o informatie demna de scenariul unei telenovele, potrivit careia "Seicul terorii" ar fi fost tradat din gelozie de cea mai batrana dintre cele cinci sotii ale sale.

Shaukat Qadir a afirmat ca Khairiah Saber, cea mai invarsta sotie a lui bin Laden, a vrut sa se razbune pe acesta pentru ca teoristul se culca cu Amal Ahmed Abdel-Fatah al-Sada (o sotie mai tanara), in timp ce ea dormea intr-un dormitor de la un etaj inferior, deconspirand ascunzatoarea sa din Abbottabad, informeaza DailyMail.

Mai mult, Qadir a spus ca Saber ar fi complotat si cu unii membri Al Qaeda care vroiau sa incaseze recompensa de 25 de milioane de dolari pusa de americani pe capul lui bin Laden, dar a precizat ca nu are dovezi palpabile in acest sens.

Foto: Intactimages / EPA

Prima femeie-astronaut din China care va ajunge in spatiul cosmic... O femeie cere eutanasierea sotului sau: E "inchis" in propriul lui corp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x