Antena Căutare

Italia: O romanca, incendiata de iubitul ei italian

O romanca stabilita in Italia a fost victima furiei iubitului ei. Dupa o cearta violenta, individul, un italian, i-a dat foc fetei de 24 de ani. Culmea, i-ar fi spus ca o iubeste in timp ce se napustea asupra ei.



Romanca locuia de sase luni, langa Torino, impreuna cu italianul ce a adus-o pe patul de spital. Cei doi pareau un cuplu fericit, insa, in ultima vreme, scandalurile erau tot mai dese. Ultima cearta s-a incheiat tragic. Infuriat, individul i-a dat foc fetei.

Potrivit presei italiene, cand si-a dat seama de ceea ce a facut, individul s-a speriat si a incercat sa stinga flacarile ce o cuprinsesera pe romanca.

Motivul scandalului dintre cei doi pare sa fi fost o relatie extraconjugala. Vecinii spun ca italianul avea o amanta, care locuia chiar in acelasi bloc. Italianul este acum cercetat de politisti. Dupa ce va fi externat, el va intra in custodia lor.

Sursa: Antena3

Cum isi aminteste Obama 11 septembrie: „Ii schimbam scutecele fiicei mele si ma gandeam: ce lume va mosteni?”... Ungaria: 14 romani, raniti intr-un accident. Doi, in stare grava!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x