Căutare Live

Japonezii organizeaza tabere pentru copiii dependenti de internet

Autoritatile japoneze pregatesc tabere pentru copiii dependenti de internet, in care acestia nu vor avea acces la calculatoare, smartphone-uri sau jocuri video. Masura a fost luata dupa ce s-a aflat ca aproximativ 500.000 de tineri se confrunta cu aceasta dependenta, relateaza New York Post.

„Devine, din ce in ce mai mult, o problema. Estimam ca afecteaza in jur de 518.000 de copii de gimnaziu si liceu, dar numarul lor este in crestere si ar putea fi mai multe cazuri de care nu avem cunostinta”, a declarat Akifumi Sekine, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Muncii si Asistentei Sociale din Japonia.

Din cauza dependentei, tinerii au probleme cu somnul si cu alimentatia. Noua la suta dintre copiii de gimnaziu si 15 la suta dintre liceeni petrec mai mult de cinci ore pe internet, in fiecare zi.

Foto:

O fata musulmana a sarit de la etaj, dupa ce doi barbati i-au smuls valul... 50 de ani de la discursul care a schimbat lumea: "I Have a Dream"!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri