Antena Căutare

Joe Biden oferă noi ajutoare Ucrainei. Ce a publicat președintele american pe rețelele sociale

Joe Biden vine cu noi ajutoare pentru armata ucraineana! Președintele Statelor Unite ale Americii a dezvăluit pe contul de Twitter că urmează să trimită o nouă tranșă de ajutoare către Ucraina.

Joe Biden trimite noi ajutoare pentru armata ucraineana!

Getty

Războiul declanșat de Rusia a „obligat” statele să se mobilizeze și să ofere ajutor Ucrainei. Printre cei care s-au decis să ajute armata ucraineana se numără și Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii.

Liderul americat a transmis un mesaj important pe pagina sa de Facebook în cea de-a treia săptămână de război în Ucraina. Joe Biden a ținut neapărat să specifice că este americanii vor ajuta cu drag toți refugiații care vor trece granițele țării sale.

Joe Biden a trimis o nouă tranșă de ajutoare Ucrainei

Președintele Statelor Unite ale Americii a susținut prin intermediul unui mesaj pe Facebook faptul că Washingtonul va susține în continuare Kievul. De asemenea, acesta a menționat că o nouă tranșă de ajutoare se află pe drum către Ucraina.

Joe Biden trimite către armata ucraineana arme, bani și provizii.

Citește și: Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, imagini înduioșătoare cu refugiați veniți în România. Ce a publicat soția lui Zelenski

„Ne vom asigura că Ucraina are arme să se apere împotriva invaziei forțelor ruse. Vom timite bani, mâncare și ajutoare pentru a salva viețile ucrainenilor. Vom primi refugiați ucraineni cu brațele deschise”, a transmis liderul american.

De asemenea, Statele Unite ale Americii au decis să ajute din punct de vedere financiar Ucraina după ce o mare parte a țării a fost distrusă de bombardamentele rușilor. Senatul Statelor Unite a votat ca 13,6 miliarde de dolari să fie trasferați către Ucraina.

De-a lungul celor trei săptămâni de război dintre Rusia și Ucraina, Statele Unite ale Americii au ajutat armata ucraineană cu arme, însă au refuzat să trimită soldați sau să ofere sprijin aerian, conform digi24.ro.

Când se va termina războiul din Ucraina

Oleksi Arestovici, consilier al şefului de cabinet al preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski a vorbit despre scenariile pe care le ia în calcul, în ceea ce privește războiul inițiat de Rusia. Acesta consideră că Rusia va încheia conflictul cu Ucraina până în luna mai a anului 2022.

„Cred că războiul se a termina cel târziu la începutul lunii mai, când ar trebui să încheiem un acord de pace. Se poate întâmla și ami devreme acest lucru, dar eu vorbesc despre cele mai târzii date posibile”, a afirmat el, potrivit reuters.com.

Citește și: Ce spune Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, despre stagiul militar obligatoriu în România: „Numai ei poti fi mobilizați”

„Suntem la răscruce acum: fie vom încheia un acord de pace rapid, într-o săptămână sau două, cu retragerea trupelor şi tot ce mai implică, fie va exista o tentativă de a aduna să zicem nişte sirieni pentru runda doi şi, când îi ‘măcinăm’ şi pe ei, un acord la jumătatea lunii aprilie sau spre sfârşitul lunii aprilie”, a precizat consilierul ucrainean. Un scenariu “total nebun” ar fi ca Rusia să trimită recruţi care să aibă doar o lună de pregătire”, a mai mărturisit el.

Olena Zelenska, Prima Doamnă a Ucrainei, imagini înduioșătoare cu refugiați veniți în România. Ce a publicat soția lui Z... Volodimir Zelenski, imagini rare de când dansa pe tocuri, pe ritmurile lui Beyoncé. Videoclip îndrăzneț cu președintele ...
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe...
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o...
Parteneri
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x