Antena Căutare

Mesajul care a „PREVESTIT” nenorocirea de la Manchester Arena! Pe Twitter a apărut o postare cu PATRU ORE înainte de tragedie!

Pe un cont de Twitter neverificat de autoritățile britanice a apărut un mesaj care anunță atentatul de la Manchester. Un presupus simpatizant ISIS a scris ceva neobișnuit

Pe un cont de Twitter neverificat de autoritățile britanice a apărut un mesaj care anunță atentatul de la Manchester. Un presupus simpatizant ISIS a scris ceva neobișnuit.

Gest extraordinar de SOLIDARITATE: Locuitori şi hoteluri din Manchester oferă cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena

„Ați uitat de noi? Ați uitat de amenințarea noastră? Asta este TEROAREA!!!”, a postat utilizatorul @owys663 pe rețeaua de socializare, mesajul fiind însoțit de câteva cuvinte cheie care dovedesc clar că ceva tragic urmează să se petreacă. #ISLAMICSTATE, #manchesterarena, #UK, #british.

Decizie radicală luată de autoritățile britanice. Theresa May a anunțat SUSPENDAREA campaniei electorale!

Tweet-ul a apărut online cu patru ore înainte de atentatul de la Machester, dar autoritățile se pare că nu l-au luat în seamă.

Ariana Grande, mesaj cutremurător pe Facebook. Artista a luat decizia de a-și anula turneul mondial după evenimentele de... Regatul sub teroare! Al doilea atentat terorist din 2017 în Marea Britanie și cel mai însemnat de după atacul de la metr...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x