Căutare Live

Mesajul care a „PREVESTIT” nenorocirea de la Manchester Arena! Pe Twitter a apărut o postare cu PATRU ORE înainte de tragedie!

Pe un cont de Twitter neverificat de autoritățile britanice a apărut un mesaj care anunță atentatul de la Manchester. Un presupus simpatizant ISIS a scris ceva neobișnuit

Pe un cont de Twitter neverificat de autoritățile britanice a apărut un mesaj care anunță atentatul de la Manchester. Un presupus simpatizant ISIS a scris ceva neobișnuit.

Gest extraordinar de SOLIDARITATE: Locuitori şi hoteluri din Manchester oferă cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena

„Ați uitat de noi? Ați uitat de amenințarea noastră? Asta este TEROAREA!!!”, a postat utilizatorul @owys663 pe rețeaua de socializare, mesajul fiind însoțit de câteva cuvinte cheie care dovedesc clar că ceva tragic urmează să se petreacă. #ISLAMICSTATE, #manchesterarena, #UK, #british.

Decizie radicală luată de autoritățile britanice. Theresa May a anunțat SUSPENDAREA campaniei electorale!

Tweet-ul a apărut online cu patru ore înainte de atentatul de la Machester, dar autoritățile se pare că nu l-au luat în seamă.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Regatul sub teroare! Al doilea atentat terorist din 2017 în Marea Britanie și cel mai însemnat de după atacul de la metr...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri