Antena Căutare

Michelle Obama și Donald Trump, desemnați cei mai admirați oameni din Statele Unite ale Americii în 2020

În urma unui sondaj realizat de Gallup, Michelle Obama și Donald Trump au fost desemnați cei mai admirați oameni din Statele Unite ale Americii.

Michelle Obama, într-un sacoul de culoare albastră și Donald Trumo, îmbrăcat la costum, cu steagul SUA în spate și vorbind la microfon Galerie
Michelle Obama și Donald Trump, prima poziție în topul realizat de Gallup în 2020 | Profimedia Images

Americanii au votat și, în urma studiului anual realizat de Gallup, Donald Trump, președintele american în exercițiu, și Michelle Obama, fosta Prima Doamnă a SUA, au fost desemnați cel mai admirat bărbat și cea mai admirată femeie din Stale Unite ale Americii.

Michelle Obama și Donald Trump, prima poziție în topul realizat de Gallup

Este al treilea an consecutiv când Michelle Obama, soția fostului președintre american Barack Obama, ocupă prima poziție în acest clasament.

La polul opus, Donald Trump a reușit să îl detroneze chiar pe soțul său din fruntea topului.

Conform datelor furnizate de Gallup, 18% dintre persoanele care au participat la studiu au spus că îl admiră cel mai mult pe președintele aflat încă în exercițiu.

Doar 15% l-au situat pe primul loc pe Barack Obama și au fost de părere că el trebuie să ocupe și în anul 2020 prima poziție în clasamentul celor mai admirați bărbați din 2020. Obama a deținut supremația timp de 12 ani la rând.

Specialiștii implicați în realizarea acestui sondaj au subliniat că există și o tendință la nivel de afinitați politice. Așa cum era de așteptat, republican au înclinat balanța în favoarea lui Donald Trump, în timp ce democtații i-au susținut pe Michelle și Barack Obama.

Alte personalități incluse în clasamentul celor mai admirați oameni din SUA

Poziția a doua în topul celor mai admirate femei din Statele Unite ale Americii îi revine Kamalei Harris, vicepreședinta aleasă.

Regina Elisabeta a II-a, Oprah Winfrey, reprezentanta Alexandria Ocasio-Cortez, cancelarul geran Angela Merkel, judecătoarea Curţii Supreme Amy Coney Barrett şi militanta ecologistă Greta Tunberg se regăsesc și ele în topul celor mai admirate femei din SUA în anul 2020.

În topul celor mai admiraţi bărbați din anul 2020, au reuși să intre preşedintele ales Joe Biden, cu un procent de 6%, dar şi epidemiologul şef Anthony Fauci. Acesta a primit 3% din voturile de încredere și admirație, scrie Just Jared.

Elon Musk de la Tesla, senatorul Bernie Sanders, Bill Gates, LeBron James şi Dalai Lama au fost votați de 1% dintre participanții la studiul realizat de Gallup.

Unde vor locui Donald și Melania Trump după plecarea de la Casa Albă

Donald Trump și soția sa se pregătesc să își ia rămas bun de la Casa Albă, căutându-și o nouă locuință.

Prima doamnă Melania Trump împreună cu Donald Trump, încă actualul președinte al Statelor Unite, se vor muta în curând de la Casa Albă. Cei doi soți se vor muta în Florida. Paparazii au surprins-o deja pe Melania Trump vizitând o școală privată din Fort Lauderdale pentru copiii săi.

De asemenea, faimosul cuplu a avut grijă să își schimbe adresa oficială de la New York la Florida. Surse apropiate ale cuplului susțin că locuința lor e posibil să nu fie prea departe de clubul Mar-a-Lago al lui Trump, situat în Palm Beach. Acel club este posiil să se transforme în sediul său politic după ce va părăsi Casa Albă în ianuarie.


Sursa FOTO: Profimedia Images

Apropiații celor doi spun că Melania avea de ceva vreme intenții să se despartă de Donald Trump, doar că atunci când el a fost ales în funcția de Președinte, planurile i-au fost date peste cap: "Melania era în lacrimi, și nu erau lacrimi de bucurie."

Până în acest moment nu există nicio confirmare oficială legată de divorțul dintre cei doi, dar publicațiile din afară scriu că Melania rezistă cu greu presiunilor și că abia așteaptă momentul în care o să fie o femeie liberă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x