Antena Căutare

Moarte înfiorătoare! O fetiță de 2 luni a fost strivită de lift în timp ce cobora cu mama sa din blocul în care locuiau. Cum s-a produs accidentul

Un copil de două luni a fost zdrobit într-un lift dintr-o clădire, în timp ce era scos la plimbare de către mama lui. Tragedia a avut loc din cauza unei defecșiuni la liftul blocului

Mare atenție, părinți! O fetiță de 2 luni a fost spulberată de liftul blocului în care locuia sub privirea disperată a mamei sale! Femeia ieșise la plimbare cu bebelușul și ca de fiecare dată a ieșit prima din lift, urmând să scoată și căruciorul. Cum s-a produs nenorocirea:

Un copil de două luni a fost zdrobit într-un lift dintr-un bloc mai vechi.

Deși vecinii raportaseră probleme mecanice timp de câteva zile, nimeni nu a luat în serios problema unei defecțiuni, așa că locatarii au folosit liftul așa cum se putea. Accidentul a avut loc luni, la prânz, în Buenos Aires, iar părinții micuței varsă acum lacrimi amare.

Autoritățile au declarat că micuța era într-un cărucior, însoțită de mama sa. Când femeia a coborât din lift, pentru a scoate căruciorul, acesta a început să urce, din cauza unei defecțiuni și a turtit bebelușul din cărucior de plafonul ascensorului.

Cei responsabili pentru evacuarea copilului din lift au fost Pompierii Federali din Argentina, care au reușit să deblocheze ascensorul și să scoată micuța din ,,capcana mortală'' în care a fost prinsă.
Potrivit declarațiilor, în ciuda faptului că beblușul a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, medicii au descoperit că ea a murit în clădire ca urmare a impactului."Mama este în șoc și nu poate vorbi", a spus Esteban, un vecin din zonă.

"Liftul nu mergea de zile întregi, erau o capcană mortală, clădirea nu era bine întreținută de administrație și avea mai multe plângeri", a adăugat el.
Potrivit Agenției de Control al Guvernului (AGC), clădirea a avut două ascensoare înregistrate ca fiind adecvate pentru utilizare. După cum s-a explicat, compania responsabilă le-a revizuit la 5 ianuarie 2019.

Tulburător. Strigătul de disperare al unei mame: „Fetița mea de 7 luni va muri în curând. Faceți ceva, ajutați-mă!!! Nu ... Un elev de 13 ani, transformat în țap ispășitor de infractori, pe internet! Au spălat 5.000 de euro cu ajutorul lui. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x