Antena Căutare

Marea Britanie: Mobilizare totala pentru cautarea unei fetite rapite

Disparitia unei fetite de numai cinci ani a cutremurat Marea Britanie. Fata a fost rapita din fata casei, in timp ce se juca alaturi de prietenii ei. O armata de politisti si localnici au plecat pe urmele fetitei. Anchetatorii au reusit sa aresteze un suspect, dar nu au gasit-o inca pe cea mica.

“Seara trecuta, vietile noastre au fost spulberate, cand fetita noastra, April, care se juca cu prietenii ei, a fost rapita. Suntem devastati, iar vietile noastre s-au oprit. Va rugam, va rugam, daca o aveti pe micuta noastra, lasati-o sa se intoarca la noi” - acesta este apelul disperat facut de parintii fetitei. L-a citit un politist in fata camerelor de luat vederi, pentru ca ei sunt in stare de soc.

April a fost vazuta ultima data urcandu-se intr-o duba, chiar pe strada pe care locuiesc parintii ei, intr-un orasel din centul Tarii Galilor. In scurt timp, poza copilei a fost distribuita in tot orasul, iar politistii au inceput sa o caute. Oamenii legii n-au gasit-o inca, dar l-au incatusat pe un suspect. Acesta este un apropiat al familiei.

Vecinii lui April s-au alaturat operatiunii de cautare. Oamenii s-au adunat intr-o sala de sport, unde s-au organizat. Spera sa o gaseasca pe fetita in viata. Din pacate sansele sa se intample asta scad de la o ora la alta.

Recesiunea profunda din Spania are efecte dramatice asupra romanilor. Multi risca sa-si piarda locuintele... Marea Bariera de Corali, in pericol! Recifele s-au injumatatit in ultimii 27 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x