Antena Căutare

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani! Imagini șocante surprinse de o cameră de supraveghere. „A căzut” - Video

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani, după ce a aruncat-o către un dulap, în prezența altor copii. Apoi, femeia i-a mințit pe părinții copilei, spunându-le că aceasta „a căzut”. 

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani, după ce a aruncat-o către un dulap, în prezența altor copii. Apoi, femeia i-a mințit pe părinții copilei, spunându-le că aceasta „a căzut”.

După ce i-a spart capul fetiței, educatoarea din statul american Missouri le-a trimis o notă părinților ei, mințindu-i că aceasta „a căzut”.

Însă, scena violentă în care educatoarea aruncă fetița de 3 ani și aceasta ajunge să se lovească puternic de un dulap a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Incidentul a avut loc pe 1 februarie, la o grădiniță din comitatul St. Louis, Missouri.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere, educatoarea poate fi văzută luând fetița de un braț într-un mod agresiv, din senin. Apoi, educatoarea a aruncat-o la pământ. Fetița s-a lovit puternic la cap de un dulap.

Copila a fost dusă la spital în urma incidentului.

Părinții fetiței au aflat adevărul după ce au văzut imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Educatoarea a fost concediată de directorul unității de învățământ abia după cinci zile de la incident, deoarece acesta nu a văzut imaginile mai devreme.

Atenție! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

Ce făcuse cu puțin timp înainte bărbatul care a murit cu bebelușul de opt luni în brațe: "Cel mic tremura de frig p... „I-au făcut injecții în ochi, ca să nu orbească”. Un copil mic, la un pas de moarte după ce a fost pupat de un adult – F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x