Antena Căutare

„I-au făcut injecții în ochi, ca să nu orbească”. Un copil mic, la un pas de moarte după ce a fost pupat de un adult – Foto

Un copil în vârstă de doi ani s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost pupat de un adult. În urma mai multor încercări eșuate de a-i fi stabilit diagnosticul, băiatul a trebuit să suporte injecții în ochi, pentru că risca să își piardă vederea.   

Un copil în vârstă de doi ani s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost pupat de un adult. În urma mai multor încercări eșuate de a-i fi stabilit diagnosticul, băiatul a trebuit să suporte injecții în ochi, pentru că risca să își piardă vederea.

Părinții copilului care s-a aflat la un pas de moarte deoarece a fost pupat de un adult, Lorna Hoy, în vârstă de 27 ani, și Andy Briggs, în vârstă de 34 de ani, din orașul englez Salford, Manchester, au publicat imagini cu fiul lor, Kalo.

În imagini, copilul apare „plin de herpes”, din cauza unui „sărut mortal”, după cum au descris părinții acestuia, în scopul de a-i avertiza pe alți părinți.

Părinții copilului au observat mici pete roșii ce începuseră să se formeze pe fața lui Kalo, dar și pe piept și brațe. Ei au reușit să obțină un diagnostic abia după o a treia încercare.

Copilul a fost depistat cu virusul herpes simplex, iar medicii au sugerat că micuțul l-a luat de la un adult infectat care l-a pupat.

Netratat, virusul herpes simplex poate provoca moartea în cazul copiilor.

„Nu mi-am închipuit niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva în familia mea. Kalo a avut nevoie de injecții în ochi pentru a ne asigura că infecția nu ajunge acolo, deoarece altfel ar fi putut orbi”, a spus mama copilului.

„Sper ca povestea noastră să reprezinte un avertisment pentru alți părinți. I se poate întâmpla oricui. Mulți adulți pupă copiii pe gură, într-un gest aparent inofensiv, dar virusul herpes simplex se transmite prin salivă”, a adăugat ea.

Femeia a menționat că micuțul s-a recuperat, dar a rămas cu câteva semne pe față.

O educatoare i-a spart capul unei fetițe de 3 ani! Imagini șocante surprinse de o cameră de supraveghere. „A căzut” - Vi... Gestul emoționant pe care o mamă l-a făcut pentru 200 de pasageri, în cazul în care bebelușul ei va plânge în timpul zbo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x