Antena Căutare

O familie întreagă a fost dată jos din avion din motive de igienă: "Ce, nu ai voie să faci duș?"

Scandal fără precedent pe aeroportul din Miami. O familie întreagă a fost dată jos din avion din motive de. igienă. Pasagerii s-au revoltat şi susţin că au fost discriminaţi. Mai mult, au dat în judecată compania aeriană.

Yehuda Adler a trecut prin ceea ce mulţi ar considera o călătorie de coşmar. taie this week El şi familia lui au fost daţi afară dintr-un avion al companiei American Airlines şi li s-a spus că este din cauza mirosului neplăcut.

Aşa a motivat compania aeriană decizia echipajului de a-i debarca pe soţii Adler şi pe fiica lor de nouă luni. Cei trei se îmbarcaseră în cursa Miami-Detroit, dar s-au trezit întorşi pe aeroport.

Yossi Adler este convins că a fost discriminat din motive religioase.

Imagini înfiorătoare din Wuhan. Coronavirusul continuă să ucidă și reprezintă o amenințare la nivelul întregii lumi... Scriitoarea americană Mary Higgins Clark, supranumită „Regina suspansului”, a murit la vârsta de 92 de ani...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x