Antena Căutare

Opt morţi şi 15 răniţi este bilanţul atentatului din inima New York-ului! Haosul a cuprins imediat orașul

Oraşul New York îşi plânge  morţii. La doi paşi de memorialul World Trade Center a avut loc cel mai sângeros atac terorist din metropolă, de la prăbuşirea turnurilor gemene ]ncoace.

Oraşul New York îşi plânge morţii. La doi paşi de memorialul World Trade Center a avut loc cel mai sângeros atac terorist din metropolă, de la prăbuşirea turnurilor gemene ]ncoace.

Un tânăr uzbek, de 29 de ani, s-a urcat la volanul unui mastodont şi a secerat trecători şi biciclişti. Cu o ţintă clară - să ajungă cât mai aproape de simbolul luptei întregii lumi cu teroriştii.

Inerte, victimele au zăcut pe şosea. În haosul creat, poliţiştii au încercat să reinstaureze ordinea. Şocul a fost mare chiar şi pentru ei.

Un kilometru şi jumătate a durat cursa morţii pe pista de biciclete, aflată de-a lungul râului Hudson, nu departe de memorialul dedicat victimelor atentatelor de la 11 s O româncă s-ar fi putut afla printre victime.

Teroristul s-a oprit abia după ce a intrat într-un autobuz şcolar plin cu copii. Imediat, metropola a fost străbătută de strigăte disperate după ajutor.

Opt oameni au murit și 15 au fost răniţi. Autorităţile americane au luat măsuri fără precedent.

Mai multe victime într-un nou atentat TERORIST petrecut la New York. O mașină a făcut prăpăd pe pistă de biciclete

Preşedintele Donald Trump vrea să schimbe regulile loteriei vizelor - sistemul care l-a adus în Statele Unite pe teroristul uzbek.

Premierul canadian Justin Trudeau s-a costumat în Superman... Imagini şocante, într-o benzinărie! O femeie sechestrată a reușit să scape din portbagajul unei mașini, în timp ce șofer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x