Antena Căutare

Politia britanica il cauta pe "Omul Lup", care de patru ani traieste in paduri

Wayne Morgan, in varsta de 37 de ani, a reusit sa supravietuiasca traiului in padure din ultimii patru ani, mancand iepuri si plante. Insa politia il cauta acum pe barbat, zis si "Omul Lup" - datorita vietii sale singuratice - pentru ca se teme pentru siguranta acestuia.

"Omul Lup" a mai fost vanat de politie cu ceva timp in urma, dupa ce a recurs la o crima meschina pentru a supravietui iernii geroase din padurile de langa Ammanford, Carmarthenshire, Marea Britanie.

Autoritatile au apelat la caini politisti si elicoptere, insa nu au reusit sa ii dea de urma barbatului. Acum, oficialii se tem ca Wayne Morgan cunoaste atat de bine imprejurimile, incat este capabil sa se ascunda fara sa poata fi gasit.

Vremea friguroasa i-a ingrijorat si ea pe politisti, care au devenit extrem de ingrijorati de sanatatea "Omului Lup".

"Am fost instiintati de un barbat caruia, local, i se spune si "Omul Lup" si care traieste in padure de cativa ani. Acesta nu a mai fost vazut de familie de patru ani de zile, drept urmare am inceput sa ne ingrijoram pentru sanatatea lui. Orice persoana care s-a plimbat prin padure si l-a vazut pe Wayne Morgan este rugata sa ne contacteze", a declarat sergentul Teresa Ross.

Sursa / Foto: The Telegraph

"Militarizarea" Siriei este tot mai aproape, avertizeaza un oficial american... VIDEO! Vladimir Jirinovski, contra-candidatul lui Putin, isi face campanie electorala lovind un magar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x