Antena Căutare

Prezidentiale in SUA: Barack Obama a depasit pragul de sustinere in trei state-cheie

Presedintele SUA, Barack Obama, a depasit pragul de sustinere de 50% in trei state-cheie pentru scrutinul prezidential din 6 noiembrie - Florida, Pennsylvania si Ohio, conform unui sondaj al Universitatii Quinnipiac/CBS News/New York Times.

Astfel, cu mai putin de 100 de zile inaintea scrutinului prezidential, Barack Obama se bucura de 51% din intentiile de vot in Florida (sud-est), comparativ cu 45% in cazul lui Mitt Romney, 53% in Pennsylvania (fata de 42%) si 50 la suta in Ohio (fata de 44%). Conform statisticilor, nici un presedinte american nu a ajuns la Casa Alba, din 1960 si pana in prezent, fara a obtine cel putin doua din aceste trei state.

"Daca am fi pe 6 noiembrie, presedintele Barack Obama ar castiga clar in Florida, Ohio si Pennsylvania, iar, daca ar fi sa ne luam dupa statistici, ar obtine un nou mandat", noteaza Peter Brown, directorul adjunct al Institutului de sondare al Universitatii Quinnipiac.

Comerciantii din Londra, in pragul falimentului din cauza Jocurilor Olimpice... Alarma pe piata jucariilor! UE cere scoaterea de pe piata a sute de mii de produse contrafacute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x