Antena Căutare

Primul membru al unei familii regale care a murit din cauza coronavirusului. Prințesa Maria Teresa a Spaniei avea 86 de ani

Prințesa Maria Teresa de Bourbon-Parma este primul membru al unei familii regale care a murit în urma unor complicații apărute din cauza coronavirusului.

Anunțul teribil a fost făcut chiar de fratele ei, Prințul Sixtus Henric de Bourbon-Parma, care a declarat că Prințesa a murit la vârsta de 86 de ani, fiind testată pozitiv pentru coronavirus.

Prințesa Maria Teresa s-a născut la Paris, în 1933, fiind fiica Prințului Xavier și a lui Madeleine de Bourboun, care au avut în total șașe copiii. Casa Bourbon-Parma este o ramură cadet a casei de Bourbon din care face parte actualul rege al Spaniei, Felipe a VI-lea. Ramurile cadet apar când un membru mai tânăr al unei familii regale, care nu este moștenitor, primește pâmânt și un titlu propriu. Ele sunt formate numai de descendenți de sex masculin și pot ajunge pe tron numai dacă nu mai există niciun membru al ramurei principale.

Un asistent medical de pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Sibiu, confirmat cu coronavirus

Prințul Charles are și el coronavirus

Această veste privind decesul Prințesei Maria Teresa vine la câteva zile după ce Prințul Charles, moștenitorul tronului Regatului Unit, a anunțat joi că are noul coronavirus. El este acum în izolare la reședința din Scoția, Balmoral, și spune că are simptome ușoare. Soția sa, Camilla Parker Bowles este izolată în altă locație, după ce testul ei pentru COVID-19 a ieșit negativ.

ALERTĂ! Alte trei persoane au murit din cauza coronavirusului. Un român de 39 de ani, fără alte afecțiuni, cea mai tânără victimă

De asemenea, Prințul Albert de Monaco a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. În vârstă de 62 de ani, el este și primul șef de stat cu COVID-19.

Orașul în care un om moare la fiecare 17 minute din cauza coronavirusului. Persoanele care vor primi ventilatoare, alese... Coronavirus - Mai mult de 30.000 de decese în lume, două treimi în Europa. 640.770 de cazuri de infecţie diagnosticate î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x