Antena Căutare

Romania, laudata de jurnalistii francezi: Facultati, monumente, peisaje, femei sexy, avem de toate!

Suntem obisnuiti sa fim criticati de presa straina, dar jurnalistii straini au si cuvinte de lauda la adresa Romaniei. O echipa a postului francez de televiziune M6 a realizat un reportaj in care prezinta fata frumoasa a tarii noastre.

Coruptie, scandaluri politice, saracie. Dar Romania este mai mult de atat, spun jurnalistii. O tara pe care sute de studenti francezi o aleg spre exemplu, pentru a studia medicina.

Eliza, Charles si Antoine sunt deja in anul II si sunt incantati. Desi isi platesc studiile, tinerii spun ca pretul este convenabil. Mai ales ca diplomele le sunt recunoscute nu numai la ei acasa, ci in toata Europa.

Sexy, energice si mai ales de succes, Inna, Alexandra Stan si Antonia sunt doar trei dintre artistele pe care jurnalistii din Hexagon le prezinta drept exemplu al valorilor pe care Romania le exporta peste hotare. Si de care europenii s-au indragostit fara ca macar sa stie ca sunt romance.

Francezii nu au uitat nici de minunile ascunse de muntii nostri, neatinse inca de civilizatie. Si nici de monumentele care au facut ca Bucurestiul sa fie numit, odata, Micul Paris, si pe care amatorii de frumos din toata lumea le adora.

Iar concluzia a fost una singura: Romania are multe lucruri frumoase de aratat si oferit.

Google, evaziune fiscala de aproximativ 100 de milioane de euro... Inedit: Fotografii nemaivazute cu Regina Elisabeta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x