Antena Căutare

Schimbul de prizonieri intre SUA si Rusia a inceput cu un spion rus trimis la Viena

Agentia de presa rusa Interfax citeaza un activist al drepturilor omului care sustine ca Igor Sutiaghin, un agent arestat in Rusia, a ajuns joi in Viena (foto), in cadrul unui schimb de prizonieri intre SUA si Rusia, decis ca solutie la scandalul de spionaj in care sunt implicati 10 spioni rusi arestati in Statele Unite, informeaza Reuters

Activistul spune insa ca nu este sigur de informatie. Potrivit acestuia, tatal lui Sutiaghin a fost sunat de o televiziune din vest pentru a il informa ca fiul sau a ajuns la Viena si va fi preluat de un ofiter britanic.

Avocatul rus a precizat joi ca expertul nuclear Igor Sutiaghin, condamnat la 15 ani de inchisoare in 2004 pentru ca a oferit informatii militare clasificate unei firme britanice considerata o acoperire pentru CIA, va fi probabil primul "schimbat".

"Vor sa il schimbe pe Sutiaghin pentru unul dintre cei arestati in SUA pentru spionaj", a declarat avocatul lui Sutiaghin.

"Este un schimb de unul-la-unul. Fiecare dintre cei retinuti in Statele Unite va fi 'dat la schimb' pentru o persoana din Rusia", a precizat acesta.

Au vrut sa ajunga in Sydney, Australia, dar au ajuns in Sydney.. Canada!... Rasismul se dezvolta in Europa, pe fondul crizei economice. Romii si imigrantii sunt cei mai expusi - raport ECRI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x