Căutare Live

Cum încearcă Polonia să țină în frâu epidemia de coronavirus. Străzile vor fi dezinfectate cu vodcă de contrabandă

Autoritățile din Polonia încearcă să țină în frâu epidemia de coronavirus cu vodcă de contrabandă, pe care o folosește pentru a dezinfecta străzile.

Cum încearcă Polonia să țină în frâu epidemia de coronavirus. Străzile vor fi dezinfectate cu vodcă de contrabandă

Potrivit presei internaționale, autoritățile din Polonia au decis să folosească vodca de contrabandă și alcoolul pur produs ilegal pentru a dezinfecta străzile.

În loc să fie distruse, mai multe mii de litri au fost deja transmise departamentelor care se ocupă cu dezinfecția clădirilor și mijloacelor de transport, potrivit Hotnews.

Imagini dramatice filmate într-un spital din Italia, unde zilnic mor sute de oameni. O asistentă, în lacrimi: ”E teribil când cineva îți spune să-l iei în brațe din partea lui!”

Pompierii din Olsztyn, oraș din nordul Poloniei, au primit 1.000 de litri de alcool, iar trei spitale, două din Olsztyn și unul din Elblag, au primit 2.500 de litri, a declarat Marta Rosiak, purtătoare de cuvând a vămii din regiunea ce se învecinează cu regiunea rusă Kaliningrad.

Operațiunea ca continua zilele următoare în beneficiul poliției, poliției de frontieră și administrației publice.

Negociatorul britanic al Brexitului David Frost afectat, după Barnier, de noul coronavirus

Distilerii clandestine, fie că vorbim de cele artizanale sau industriale, sunt dezafectate frecvent în Polonia, mai ales în nord-estul țării. Ele produc ”bimber”, o vodcă artizanală, populară în mediul rural, mult mai ieftină decât produsul legal echivalent.

Negociatorul britanic al Brexitului David Frost afectat, după Barnier, de noul coronavirus... China nu înregistrează a doua zi la rând nicio contaminare locală cu noul coronavirus, în pofida unui nou record de cazu...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri