Antena Căutare

Cum încearcă Polonia să țină în frâu epidemia de coronavirus. Străzile vor fi dezinfectate cu vodcă de contrabandă

Autoritățile din Polonia încearcă să țină în frâu epidemia de coronavirus cu vodcă de contrabandă, pe care o folosește pentru a dezinfecta străzile.

Cum încearcă Polonia să țină în frâu epidemia de coronavirus. Străzile vor fi dezinfectate cu vodcă de contrabandă
Cum încearcă Polonia să țină în frâu epidemia de coronavirus. Străzile vor fi dezinfectate cu vodcă de contrabandă

Potrivit presei internaționale, autoritățile din Polonia au decis să folosească vodca de contrabandă și alcoolul pur produs ilegal pentru a dezinfecta străzile.

În loc să fie distruse, mai multe mii de litri au fost deja transmise departamentelor care se ocupă cu dezinfecția clădirilor și mijloacelor de transport, potrivit Hotnews.

Imagini dramatice filmate într-un spital din Italia, unde zilnic mor sute de oameni. O asistentă, în lacrimi: ”E teribil când cineva îți spune să-l iei în brațe din partea lui!”

Pompierii din Olsztyn, oraș din nordul Poloniei, au primit 1.000 de litri de alcool, iar trei spitale, două din Olsztyn și unul din Elblag, au primit 2.500 de litri, a declarat Marta Rosiak, purtătoare de cuvând a vămii din regiunea ce se învecinează cu regiunea rusă Kaliningrad.

Operațiunea ca continua zilele următoare în beneficiul poliției, poliției de frontieră și administrației publice.

Negociatorul britanic al Brexitului David Frost afectat, după Barnier, de noul coronavirus

Distilerii clandestine, fie că vorbim de cele artizanale sau industriale, sunt dezafectate frecvent în Polonia, mai ales în nord-estul țării. Ele produc ”bimber”, o vodcă artizanală, populară în mediul rural, mult mai ieftină decât produsul legal echivalent.

China nu înregistrează a doua zi la rând nicio contaminare locală cu noul coronavirus, în pofida unui nou record de cazu... Aproape 14.000 de contaminări cu noul coronavirus în Germania şi 31 de decese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x