Antena Căutare

SUA: Cadavrul unei femei a stat zile intregi intr-o piscina publica fara ca nimeni sa-si dea seama

Cadavrul unei femei de 36 de ani din Statele Unite a stat pentru mai multe zile intr-o piscina publica, fara ca membrii personalului sau oamenii din piscina sa-l considere suspect, relateaza Yahoo! News.

Trupul femeii a fost gasit in final, din greseala, de niste tineri care au intrat noaptea ilegal in piscina, sarind gardul, pentru o "nocturna".

Din cercetarile autoritatilor reiese ca Marie Joseph plecase duminica la piscina cu niste prieteni, trupul ei fiind descoperit doar joi noaptea. Femeia nu fusese data disparuta, prietenii s-au gandit ca a plecat acasa, iar iubitul sau sustine ca desi a incercat sa dea in zadar de ea prin telefon, nu s-a gandit ca s-a intamplat ceva rau, ci doar ca vrea sa fie singura.

Marie a intrat la un moment dat in piscina impreuna cu un baietel de 9 ani, iar acesta a observat ca femeia nu mai iese la suprafata. Cand s-a dus la salvamari sa le spuna salvamarilor acestia l-au asigurat ca vor face o cercetare a piscinei, insa ulterior nu au mai luat nici o masura.

Trupul femeii a fost supus unei autopsii, dar rezultatele ei nu au fost facute inca publice. Marie Joseph era mama a cinci copii, dar doar unul din baietii sai, de varsta majora, locuia cu ea. Femeia lucra ca si menajera intr-un hotel din Newport si stia sa inoate.

sursa: Antena3.ro

foto: Flickr.com

VIDEO! 90 de ani de comunism in China... Grecii nu renunta la protest: Mii de oameni cer eliberarea de sub jugul FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x