Antena Căutare

Un copil de doi ani a murit subit, după ce medicii i-au ignorat pe părinți: ”Suntem profesioniști. Știm ce avem de făcut!” 

Un bebeluș și-a pierdut viața cu doar câteva zile înainte de a împlini doi ani, după ce starea lui de sănătate s-a deteriorat brusc, iar medicii i-au ignorat pe părinții acestuia, care se temeau că are sepsis. 

Un copil de doi ani a murit subit, după ce medicii i-au ignorat pe părinți: ”Suntem profesioniști. Știm ce avem de făcut!” 
Un copil de doi ani a murit subit, după ce medicii i-au ignorat pe părinți

Jack Sands, un bebeluș de aproape doi ani de zile din Goole, East Yorkshire, Anglia, trebuia să fie externat după ce a suferit o intervenție chirurgicală la craniu, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit subit.

Părinții acestuia, însă, Gemma și John le-au împărtășit medicilor că se tem că micuțul ar fi putut avea sepsis din ce au citit pe internet, însă au fost ignorați: ”Suntem profesioniști. Știm ce avem de făcut.”, le-ar fi spus doctorii.

Anchetă în spitalul din Vrancea! Le-a murit copilul în brațe, după ce medicii i-au trimis acasă cu un sirop: "Fetița lui tati, ce ne facem fără tine?"

Jack suferea de craniostenoză, adică o malformație congenitală ce se manifestă prin diformități ale cutiei craniene, motiv pentru care a fost nevoie de o operație chirurgicală pentru a corecta forma capului și pentru a permite creșterea normală a creierului. Din păcate, însă, starea copilului s-a deteriorat, acesta dezvoltând meningită și sepsis.

”Tatăl meu le-a spus ce simptome are copilul, însă nimeni nu l-a ascultat.”, a povestit mama copilului.

Video tulburător! Mama copilului mort în Pecineaga se rupe pe manele la 40 de zile de la tragica pierdere

Jack a murit anul trecut, pe 17 iulie, cu doar câteva zile înante de a împlini doi ani. Acum, însă, un chirurg a tras un semnal de alarmă pentru ca astfel de situații să nu se mai repete: ”Lecția pe care trebuie să o învățăm din acest caz este că părinții trebuie să fie ascultați, întrucât sunt specialiști în ceea ce privește îngrijirea copiilor lor.”, a declarat chirurgul Paul Chumas, potrivit Daily Mail.

Transhumanţa, alpinismul şi ritualuri din Belarus şi Bolivia, incluse pe Lista Patrimoniului Imaterial UNESCO... Negocieri îndelungate şi dure cu privire la obiectivul atingerii neutralităţii carbonului şi bugetului pe termen lung la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x