Antena Căutare

Atentat TERORIST în Ankara: 28 de morţi şi 61 de răniţi

28 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma atentatului sângeros de aseară, din Ankara. Alţi 61 au fost răniţi, după ce o maşină-capcană a explodat lângă trei autobuze pline cu soldaţi

28 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma atentatului sângeros de aseară, din Ankara. Alţi 61 au fost răniţi, după ce o maşină-capcană a explodat lângă trei autobuze pline cu soldaţi

Mai multe camere de supraveghere din Ankara au surprins explozia violentă, care a avut loc în apropierea Statului Major al Armatei turce, aflat la mică distanţă de Parlamentul din Ankara.

În imagini înregistrate se pot observa atât pietoni, cât şi mai multe maşini care trec pe strada unde aşteptau la semafor trei autobuze cu militari care se întorceau în garnizoană.

După câteva clipe se declanşează haosul. Speriaţi, oamenii au început să fugă pe străzi. Imediat zona a fost împânzită de poliţişti, pompieri şi medici. Iar străzile din apropiere au fost închise.


Echipele de intervenţie au găsit zeci de victime la locul exploziei. "Am pierdut 28 de oameni în urma atacului provocat de o maşină încărcată cu explozibil, care a fost detonată lângă autobuze în care erau militari. Dumnezeu să-i odihnească!", a declarat vicepremierul Turciei, Numan Kurtulmus. Numărul răniţilor este şi mai mare.

Până acum atacul nu a fost revendicat, însă, autorităţile au promis că vinovaţii vor fi găsiţi.

Tot aseară, în Ankara, a mai avut loc o altă explozie. Forţele de securitate au detonat un pachet suspect.

Şi în apropierea capitaliei Suediei s-a produs o deflagraţie, lângă sediul unei asociaţii turce. Deocamdată nimeni nu ştie dacă aceasta are legătură cu atentatul din Ankara.

Tensiuni. Bombardiere rusești interceptate de avioane de vânătoare britanice!... Imagini dramatice! Un elicopter cu cinci persoane la bord s-a prăbuşit în apă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x