Antena Căutare

Update // Seism mortal in Turcia

Cel putin 57 persoane au murit in urma unui cutremur cu o magnitudine de 6 grade pe scara Richter, produs, luni dimineata, in estul Turciei, informeaza AFP. Bilantul negru se modifica insa de la o la alta.

Cutremurul a avut loc la ora 04.32 si a avut epicentrul in apropierea localitatii Karakocan, din provincia Elazig. Cele mai multe victime s-au inregistrat in satele Okcular, Yukari Kanatli si Kayali.

Un bilant anterior al autoritatilor mentiona 41 morti, iar in cateva ore acesta a ajuns la aproape 60. Potrivit oficialilor turci, printre victime se afla si copii.

Echipele de interventie cauta in continuare supravietuitori, iar ambulantele transporta raniti la spitalule din regiunea afectata. Mai multi reprezentanti ai Semilunii Rosii au inceput deja sa distribuie alimente si paturi sinistratilor. In cadrul operatiunilor de salvare participa si localnicii.

Numarul victimelor este atat de mare pentru ca locuintele din satele afectate sunt construite din chirpici si sunt putin rezistente la cutremure.

China: Doar socialismul poate "salva" Tibetul... Isi revine Europa? Ministrii de Finante din UE anunta un acord privind retragerea masurilor anti-criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x