Antena Căutare

VIDEO! Catastrofa naturala in Italia

Trei oameni au murit si multi altii au fost evacuati din cauza alunecarilor de teren din Italia. Zeci de case au fost ingropate in Toscana, regiunea cea mai grav afectata.

Varful unei coline s-a desprins si a alunecat peste mai multe case din Toscana. O mama si copilul sau au fost gasiti sub noroi, unul alaturi de celalalt, la periferia localitatii Massa. Tatal copilului, in varsta de 48 de ani, a scapat cu viata pentru ca se afla intr-o alta incapere. Oamenii dau vina pe autoritati pentru ca nu consolideaza versantii cu probleme.

Pe de alta parte, ploile si rafalele de vant perturba si legaturile cu anumite insule din sudul Italiei. In nord, la Vicenza, zeci de oameni au fost evacuati dupa ce un fluviu a iesit in mai multe locuri din matca si a inundat o treime din suprafata orasului. In nord-vest, echipele de interventie sunt in stare de alerta, iar mai multe locuinte au fost evacuate din cauza riscurilor unor alunecari de teren.

Atena: Explozie la ambasada Elvetiei. O patrula de politie, atacata... SUA: Alegeri legislative pentru Congresul american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x