Antena Căutare

VIDEO! Incendiu devastator in Colorado: 2 morti si mai multi raniti

Un urias incendiu de padure a facut ravagii in Colorado: doi oameni au murit si o alta persoana este data disparuta, iar o mie de familii au fost evacuate si alte cateva mii ar putea sa le urmeze in orice moment.

Focul care a izbucnit luni s-a extins foarte rapid, sustinut si de vantul care sufla cu 30 - 40 de kilometri pe ora si isi schimba rapid directia.

Primele victime, doi soti in varsta de peste 75 de ani, au fost gasite la una din fermele arse. Pana ieri fusesera distruse 18 kilometri patrati de vegetatie si peste 20 de locuinte si alte cladiri.

Cei 250 de pompieri localnici au primit in ajutor 450 de colegi din statele federale vecine. Zona afectata se afla la doar 30 de kilometri de Denver, cel mai mare oras din Colorado.

Reprezentantii autoritatilor au recunoscut ca focul era scapat de sub control si urma sa se extinda si mai mult. Incendiul este atat de puternic incat a topit metalul masinilor agricole de la ferme.

In timp ce lupta cu focul continua, administratia a deschis o ancheta. Primele flacari au fost semnalate intr-o padure unde vegetatia fusese arsa controlat ca o masura de prevenire a incendiilor.



Foto: onpublicspeaking.com

VIDEO! Sute de persoane cu dizabilitati au protestat la Praga... VIDEO! Brazilia: Impuscat in cap in fata camerei de filmat ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x