Antena Căutare

Ziare false The Washington Post, distribuite în SUA. Ce se spunea despre președintele Trump

Ziare false cu numele "The Washington Post"  în care scria că președintele Trump a demisionat au fost distribuite gratuity pe străzile din capitala SUA, Washington D.C. 

Ziare false cu numele "The Washington Post" în care scria că președintele Trump a demisionat au fost distribuite gratuity pe străzile din capitala SUA, Washington D.C.

Cititorii „The Washington Post” au alertat redacția prestigioasei publicații, care a emis un comunicat ulterior. Reprezentanții ziarului spun că copiile false aveau tipărite data 1 mai 2019 și că a lansat o investigație internă.

„Ediții false ale The Washington Post sunt distribuite în centrul orașului Washington D.C., iar noi suntem conștienți că există un site care încearcă să-l copieze pe cel al publicației noastre. Acestea nu sunt produsele The Washington post și am lansat o investigație”, a transmis publicația prin intermediul paginii sale de Twitter.

Ziarul fals arată că Trump și-a întrerupt activitatea de la Casa Albă „abrupt” la ora 03:15, pe 1 mai, lăsând un mesaj pe un șervețel, în Biroul Oval, pe care scria că 'Hillary Clinton este de vină pentru demisia' lui. În articolul inventat mai scrie că vicepreședintele Mike Pence i-a luat locul lui Trump, președintele american zburând spre Peninsula Crimeea, regiune anexată Rusiei.

Turiștii din Grecia nu mai au voie să călărească măgarii! De ce a fost aprobată această măsură controversată: ”Sunt abuz... Explozie la Academia de Poliție! Opt ofițeri și-au pierdut viața în urma incidentului din Bogota...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x