Antena Căutare

14 fotografii care iti vor schimba perceptia despre unii dintre cei mai faimosi oameni din lume (I)

Atunci cand faci parte dintr-o societate joci, vrei nu vrei, un rol. Chiar daca esti hipster, ofiter de politie sau biciclist, in prezenta celorlalti esti obligat sa te comporti si sa te imbraci asa cum se cuvine. Iar presiunea este cu atat mai mare pentru celebritati, cu cat cariera lor depinde de imaginea publica pe care si-o creeaza. Mai jos puteti vedea cateva fotografii cu vedete mondiale, care va vor schimba perceptia pe care o aveati despre ele.

1. Dr. Martin Luther King Jr., jucator de biliard

In imaginea de mai jos il vedem pe Martin Luther King Jr. in Chicago, jucand biliard cu conducatorul local al drepturilor civile, Al Raby. King Jr a fost un jucator desavarsit de biliard, reusind sa castige respectul celor din banda, datorita talentului sau la masa.

2012/05/10//583543-martin_luther_king.jpg

2. Stephen Hawking, la brat cu mireasa lui

Pe de o parte, cu siguranta nimeni nu s-a gandit ca geniul Stephen Hawking s-a nascut intr-un scaun cu rotile. Insa pe de alta parte, scaunul si vocea electronica sunt caracteristicile sale definitorii (pe langa inteligenta, bineinteles) si ne este greu sa ni-l imaginam intr-o altfel de ipostaza. Fotografia de mai jos a fost realizata in anul 1965, cand Stephen - in varsta de 23 de ani - s-a casatorit cu Jane Wilde.

Acest lucru s-a intamplat dupa ce a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica, boala care l-a si pus in scaunul cu rotile. Cu cativa ani inainte, insa, tanarul nu avea nici cea mai vaga idee ca suferea de o boala degenerativa (adica partea corpului afectata se deterioreaza tot mai mult pe masura ce trece timpul), fiind un simplu student sanatos, la Universitatea Oxford.

2012/05/10//583560-stephen_hawking.jpg

3. Hipsterul Bill Clinton

Imaginea de mai jos a fost realizata in 1970, atunci cand Bill Clinton studia la Universitatea Yale, impreuna cu Hillary. Voi gasiti vreo asemanare intre Bill de atunci si fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii?

2012/05/10//583563-bill_clinton.jpg
4. Mister Rogers si degetul mijlociu

Fred McFeely Rogers a devenit faimos pentru ca a creat si prezentat seria televizata "Mister Rogers' Neighbourhood". In fotografia de mai jos, Mister Rogers invata un grup de copii sa numere pe degete. Insa atunci cand a ajuns la cel mijlociu, comediantul nu s-a putut stapani si a izbucnit in ras.

2012/05/10//583583-mister_rogers.jpg

5. Hitler si sania de zapada

Hilar sau nu, in aceasta poza, Hitler pare amenintator. Inca de cand se juca cu sania, el stia ca va ajunge sa cucereasca lumea. Aparent, imaginile au fost scanate dintr-o carte de-a lui Hitler, datata din anul 1955, de catre un fotograf personal de-al dictatorului.

2012/05/10//583595-hitler.jpg

6. Iosif Stalin, visul oricarei fete

Data viitoare cand sunteti la o petrecere si vedeti un tip mai frumos decat Keanu Reeves, cu parul lui Johnny Depp si cu o chitara in mana, ganditi-va ca in 40 de ani s-ar putea transforma cu usurinta in... brutalul dictator sovietic Joseph Stalin.

Stalin a ramas la putere pe tot parcursul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si dupa incheierea acestuia, pana la moartea sa. Regimul sau de ideologie marxist-leninista este adeseori numit stalinism.
2012/05/10//583597-joseph_stalin.jpg

7. Michael Jordan

Profesionistul jucator de baschet era un tanar foarte vesel in timpul facultatii, obisnuind sa danseze in camera sa, cu castile pe urechi si cu o umbrela deasupra capului. Fotografia de mai jos a fost realizata in anul 1983 de catre Lane Stewart, pentru revista Sports Illustrated.

2012/05/10//583608-michael_jordan.jpg
Nu ratati continuarea de luni!


Sursa / Foto: cracked.com

Armament in jucarii de plus, intr-un aeroport din SUA... PCRM ii cere lui Barack Obama sa nu mai manance hamburgeri in public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x