Antena Căutare

A apărut primul preot robotizat, capabil să dea binecuvântare credincioșilor! Privești și te minunezi!

Oricât de greu ar părea de crezut, într-un oraș din Germania a apărut primul preot robotizat, care spune rugăciuni și oferă binecuvântare.

Oricât de greu ar părea de crezut, într-un oraș din Germania a apărut primul preot robotizat, care spune rugăciuni și oferă binecuvântare.

Și ca totul să fie cât mai tare, chiar și numele îi e predestinat: „BlessU-2” (în traducere, „Și tu să fii binecuvântat”). Deci avem practic de-a face cuun preot...robotizat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Robotul are lumini în mâini pentru a-i spori efectul artistic și este capabil să recite versuri din Biblie, în funcție de opțiunea aleasă de credincios.

Totul a fost conceput chiar de o biserică din orașul german Witteberg, cu scopul de a fi în pas cu tehnologia.

Un incident similar s-a petrecut tot în Germania! Un automat pentru rugăciuni a fost instalat pe aeroportul din Stuttgart. Bagi fisa, alegi religia și te rogi!

Țeapa supremă! Cum a fost păcălit un tânăr din Bucureşti să cumpere o maşină nouă la mâna a doua!!!... O ciobăniţă a reuşit să câştige un ultramaraton de 50 de km. A alergat în haine tradiţionale şi echipată doar cu o sticl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x