Antena Căutare

A rămas blocată într-un canal când a încercat să-şi recupereze telefonul

Oamenii sunt mult prea conectaţi la tehnologie şi au ajuns capabili de orice pentru a nu rămâne, spre exemplu, fără telefonul mobil


Oamenii sunt mult prea conectaţi la tehnologie şi au ajuns capabili de orice pentru a nu rămâne, spre exemplu, fără telefonul mobil. Spusele sunt argumentate prin cazul unei tinere, care, în încercarea de a-şi recupera smartphone-ul nou, căzut într-un canal, a rămas blocată acolo.

Ella Birchenough, de 16 ani, îşi cumpărase telefonul în urmă cu doar două săptămâni şi, în timp ce mergea pe stradă butonând noua jucărie, a rămas fără ea, căzându-i într-o gaură de canalizare. A deschis trapa şi a încercat să-l recupereze, dar nu a reuşit, ba chiar a rămas şi ea blocată în scurgerea de pe stradă.

Martorii au descris momentul, pentru BBC, ca fiind din desenele animate. Ambele Richards, mama fetei, a ajuns imediat la locul unde era captivă fata sa, însă nu a putut să o ajute cu nimic.

A fost nevoie, în cele din urmă, de intervenţia pompierilor pentru ca Ella să poată ieşi din canal. Întrebarea ar fi acum: Cât de departe poate ajunge cineva pentru smartphone-ul său?

Foto: lavanguardia.com

FOTO! Poate nu știați! A existat BANCNOTA DE 100.000 de dolari!... S-a descoperit în România şi poate revoluţiona întreaga istorie! "E veche de 5.000 de ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x