Antena Căutare

Au trimis-o la radiografie, iar medicii au rămas șocați de ceea ce au găsit în corpul femeii. Nu este singura care a pățit așa ceva!

Doctorii au găsit instrumente și multe lucruri ciudate în corpurile pacienților, dar acest lucru vă va uimi. Un doctor a găsit un dispozitiv GPS în corpul unei femei.

Doctorii au găsit instrumente și multe lucruri ciudate în corpurile pacienților, dar acest lucru vă va uimi. Un medic a găsit un dispozitiv GPS în corpul unei femei.

Femeia a ajuns la spital după ce i-a venit rău. Medicii au trimis-o la radiografie și acolo au descoperit că avea implantat un dispozitiv tip GPS și era urmărită în permanență.

Pacienta a fost de fapt o victimă a traficului de ființe umane și acesta a fost motivul pentru dispozitivul care avea aproximativ aceeași dimensiune ca un chip RFID folosit în mod obișnuit pentru a marca animalele.

Traficul de ființe umane este în creștere în orașele din întreaga lume care vând femei pentru exploatare sexuală. Este o boală comercială cunoscută a societății.

EleSondra DeRomano a fost una dintre victimele care a suferit una dintre cele mai îngrozitoare experiențe ale traficului de ființe umane. Ea a fost forțată să ofere favoruri sexuale bărbaților timp de aproape 18 luni, după care, din fericire, a scăpat. Ea a trăit de fapt să-i povestească povestea.

Foto: trendingposts

Foto. Aşa arată cel mai mic prematur care a supravieţuit. S-a născut la 21 de săptămâni şi avea doar 425 de grame... Un cunoscut om de știință din Germania a spus lucrurilor pe nume: "Sunteți singura țară din Europa care are istoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x