Antena Căutare

Avea dureri de cap cumplite. Ce i-au spus medicii l-a lăsat fără cuvinte: „De zece ani îți crește în creier. Nu simțeai cum se mișcă?”

Avea, zinic, dureri de cap cumplite. În timpul unui meci de fotbal s-a prăbușit în fața a zece de oameni. La spital, medicii i-au spus cauza. Ce creștea bărbatul în creier, de zece ani, fără ca el să aibă vreun habar?

Avea dureri de cap cumplite. Ce i-au spus medicii l-a lăsat fără cuvinte

Un bărbat din Texas, SUA, a ajuns de urgență la spital după ce a leșinat în timpul unui meci de fotbal. Americanul le-a spus medicilor că avea dureri cumplite de cap de câteva luni.

După ce i-au făcut o serie de analize și investigații medicale, CT-ul a dezvăluit adevărata cauză a problemelor de sănătate ale acestuia.

În craniul bărbatului s-a văzut o tenie - un vierme lat parazitar. Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea parazitului şi în prezent se recuperează, iar durerile de cap de care suferea au dispărut.

După ce i-au pus mai multe întrebări, medicii au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, bărbatul ar fi putut lua parazitul în urmă cu peste 10 ani, în Mexic, când a mâncat carne de porc care nu a fost bine gătită.

Șocant este că și sora bărbatului a avut şi ea o tenie în creier, ce i-a fost extirpată tot pe cale chirurgicală, în urmă cu câţiva ani. Nu se ştie cu siguranţă dacă fraţii au au fost infectaţi cu parazitul în acelaşi timp.

Imagini spectaculoase! Apus de soare văzut de pe planeta Marte surprins de un satelit. "Nu s-a mai văzut așa niciod... Caz extrem de rar! Unui bărbat i s-a scos un virme din creier cu care era infectat de 10 ani...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x