Antena Căutare

Carmen Harra, previziuni sumbre despre Elena Udrea, aflată în spatele gratiilor. Ce a văzut despre fostul ministru

Carmen Harra a analizat situația numerologică a fostului ministru Elena Udrea, care se află în prezent în spatele gratiilor. Clarvăzătoarea spune despre Elena Udrea că mai are de ispășit karmă încă doi ani de acum înainte, iar cifrele nu sunt benefice pentru ea în acest an, 2024.

colaj foto cu Carmen Harra si Elena Udrea Galerie
Carmen Harra, previziuni sumbre despre Elena Udrea, aflată în spatele gratiilor. | Captură Facebook/Hepta.ro

Clarvazatoarea Carmen Harra a făcut predicții despre eliberarea Elenei Udrea din închisoare. Dacă există sau nu posibilitatea de a fi din nou liber aflați în rândurile de mai jos.

Citește și: Cât cheltuie statul cu un deținut din închisoare vs. salariul unui profesor. Elena Udrea: “Societatea fierbe din cauza lipsurilor“

Ce spune Carmen Harra despre posibilitatea de eliberarea din închisoare a fostului ministru Elena Udrea

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, în data de 7 aprilie, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei. În aceeaşi zi, a fost dată în urmărire şi prinsă pe teritoriul bulgar, în Vama Kulata, la graniţa cu Grecia.

Ea a stat în Bulgaria în arest preventiv până în 10 iunie, când autorităţile bulgare au decis definitiv extrădarea sa, fiind adusă în ţară în 16 iunie 2022, de atunci se află la penitenciarul de maximă siguranță Târgșor, pentru femei.

„Pe Elena Udrea nu o avantajează perioada. Este în anul personal 7 și intră în anul personal 8, la sfârșitul lui 2024. Poate atunci să se întâmple ceva, dar nu văd că o va scoate cineva de acolo. Și dacă o va scoate, va intra înapoi. Lecțiile ei karmice nu s-au încheiat, deocamdată, mai are de plătit încă cel puțin doi ani, după calculele mele numerologice”, a spus Carmen Harra pentru playtech.ro.

Citește și: Elena Udrea, veste neașteptată! I s-a dat voie să iasă din închisoare ca să își vadă fiica. Ce au făcut cele două prima dată

Elena Udrea, fost ministru al turismului în perioada 2008-2012, a primit o condamnare definitivă la 6 ani de închisoare pe data de 7 aprilie 2022, în urma acuzațiilor de luare de mită și abuz în serviciu în cadrul Dosarului "Gala Bute". Deși toate demersurile sale de a-și demonstra nevinovăția au eșuat până în prezent, Elena Udrea nu renunță.

La data de 12 decembrie 2023, Curtea Supremă a respins o cale extraordinară pe care a inițiat-o pentru a contesta decizia definitivă, conform informațiilor furnizate de G4Media. Cu toate acestea, deoarece decizia nu este încă definitivă, există posibilitatea de a face apel. Astfel, Elena Udrea își păstrează speranța că se poate schimba situația.

Citește și: Mesajul de după gratii al Elenei Udrea pentru fiica sa, de ziua micuței: "Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt...". Ce a scris

În luna aprilie, Elena Udrea a încercat să convingă judecătorii din Bulgaria să nu o trimită în România. Ce a spus despre fiica sa

Fostul Ministru al Transporturilor s-a prezentat în fața magistraților îmbrăcată la patru ace și și-a pledat cauza, reamintind că are un copil. Elena Udrea a mai cerut și permis de ședere în Bulgaria. Nici de acestă dată Elena Udrea nu a vrut să delcare nimic presei.

Elena Udrea susține că este persecutată politic în România și condamnată ilegal și a amintit instanței că are un copil acasă.

“Aş spune că este o ocazie nu doar de a soluţiona o cerere de extrădare, ci de a scrie istorie! Cazul meu nu este doar unul cu justiţia din România! Este un caz de justiţie europeană! Aveţi ocazia să arătaţi că, în justiţie, Bulgaria este înaintea României! Trebuie mult curaj pentru o decizie corectă şi legală în cazul meu! Sunt sigură că statul român îşi va retrage şi acest mandat european la adresa mea. Am un copil acasă şi viaţa mea continuă să fie distrusă aşa cum e de opt ani”, a spus ea în data de 14 aprilie 2022.

Şi avocaţii săi susţin că fostul ministru a fost ţinut în condiţii umilitoare în arest, în România şi că nu este pe placul actualului Guvern aşa că revenirea în ţară ar putea fi periculoasă.

Citește și: Adrian Alexandrov, despre întâlnirea Elenei Udrea cu fiica sa! Ce l-a pus fetița lor să promită: „A zis ca un adult!”

Câți ani are de fapt Diana Șoșoacă și care este numele ei complet. Puțini știu acest lucru... Barbie de România conduce tiruri cu bărbații, nu mașini de lux. Tânăra muncește în condiții grele pentru a pune ban pe b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x