Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu o femeie care a băut 30 de doze de sucuri carbogazoase pe zi, timp de trei ani: ”Dacă nu beau, am migrene...”

O femeie din Marea Britanie a devenit cunoscută pe internet, după ce a dezvăluit că timp de trei ani de zile, în fiecare zi, a consumat nu mai puțin de 30 de doze de sucuri carbogazoase.

O femeie din Marea Britanie a devenit cunoscută pe internet, după ce a dezvăluit că timp de trei ani de zile, în fiecare zi, a consumat nu mai puțin de 30 de doze de sucuri carbogazoase.

În ciuda faptului că sora ei a implorat-o să renunțe la această dependență, tânăra susține că nu poate renunța acest obicei. Emma Forrest susține că în fiecare zi consumă nu mai puțin de 3.000 de calorii pe zi, ceea ce înseamnă 200 de lingurițe de zahăr.

În vârstă de 29 de ani, femeia a mărturisit că se trezește de cinci ori pe noapte pentru a-și satisface pofta de sucuri și spune că mănâncă doar o masă pe zi pentru a-și menține greutate.

„Am început acum trei ani jumătate. La început consumam trei doze, apoi cinci și din ce în ce mai multe. La un moment dat am ajuns la 20, iar acum dacă nu beau, am migrene”, spune Emma.

„Mereu am o doză în mână. Chiar acum țin două doze – un energizant și o băutură acidulată. Am un stoc de 2.000 de doze acasă și țin 48 de doze acasă la sora mea, pentru atunci când o vizitez”, afirmă femeia.

Emma susține că această dependență e mai gravă decât cea de jocuri de noroc, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a se trata.

În toți acești trei ani, femeia nu s-a ales cu probleme de sănătate ale dinților și nici nu s-a îngrășat, întrucât mănâncă doar o masă pe zi.

Cazul care i-a șocat pe medici! Un bărbat a fost readus la viață după ce inima lui n-a mai bătut 18 ore! Doctor: ”Şansel... Ghicit în cristale! Alege o piatră și află TOTUL despre tine și viitorul ce te așteaptă! Ai curajul să afli?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x