Antena Căutare

O femeie și-a dus bolidul de lux la reparat, dar când l-a scos din service a avut o surpriză neplăcută. Ce a descoperit

Ce descoperire revoltătoare a făcut femeia în mașina ei după ce și-a luat de la service. Acum vrea să depună plângere.

O femeie și-a dus bolidul de lux la reparat, dar când a l-a scos din service a avut o surpriză neplăcută | Capturi TikTok

Să-ți faci timp pentru un schimb de ulei, darămite să-ți duci mașina la un mecanic sau la un atelier de reparații, poate fi un adevărat calvar. În această situația a fost și o femeie, cunoscută pe TikTok sub numele de @frenchietopia, care abia și-a găsit timp să ducă mașina în servie pentru o problemă minoră. Cu toate aceastea, când a luat autoturismul căruia trebuia doar să îi înlocuiască bara de protecție, a observat că avea kilometrajul mult mai mare atunci când a luat-o.

„Cine mi-a condus mașina?”, a întrebat ea furioasă în clip-ul postat pe rețelele sociale, căutând sfaturi de la urmăritori cu privire la ce ar putea să facă în această situație.

Ce descoperire revoltătoare a făcut femeia după ce și-a luat mașina de la service. Acum vrea să depună plângere

„Sunt în stare de șoc. Mașina mea a fost în service timp de aproximativ 10 zile”, și-a început ea povestea „De ce mașina mea are acum 28.879 mile... cu peste o mie de mile în plus?” În timp ce videoclipul inițial a fost filmat la doar câteva minute după ce și-a ridicat automobilul, ea a dezvăluit că încă nu îl confruntase pe mecanic în legătură cu descoperiea făcută.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, având în vedere că au înregistrat kilometrajul inițial atunci când a predat mașina, se pare că nu aveau cum să nege că ei sunt cei care au condus-o. Cu toate acestea, angajații au dat vina pe o „greșeală de tipar”.

Astfel, fiind nevoită să furnizeze alte dovezi în afara de actele semnate la predarea mașinii - acesta nu a avut, în cele din urmă, niciun motiv pentru o acționa în justiție.

Citește și: Ce a pățit o tânără după ce și-a uitat telefonul într-o mașină de ridesharing, în București. A urmat o adevărată aventură

Cu toate acestea, ea nu este dispusă să renunțe. În schimb, ea a apelat la urmăriorii săi pentru a le cere sfaturi.

În afară de kilometraj, femeia a observat că și alte setări ale mașinii sale au fost modificate, inclusiv controlul temperaturii pentru bancheta din spate și sistemul de navigație.

Într-o înregistrare video ulterioară, femeia și-a exprimat din nou frustrarea cu privire la această situație și continuarea demersurilor sale legale. „Știu kilometrajul mașinii mele... nu numărul exact, dar știam că a fost la 26.000”, a spus ea. „Am vorbit cu persoanele juridice și au nevoie să le furnizez kilometrajul exact, ceea ce nu pot”.

„O altă dovadă că mașina mea a fost atinsă”, a spus ea, ”am sistemul de navigație setat astfel încât străzile să fie foarte aproape, în loc să fie la distanță mare. Aceasta a fost modificată, dar nu a fost introdusă nicio adresă ... pe bancheta din spate, de asemenea, aerul condiționat funcționa la nivel scăzut. Eu nu am dus pe nimeni”.

Aceasta a insistat că va continuă să adune și alte dovezi, în speranța că va putea construi un caz suficient de puternic pentru a-și trage mecanicul la răspundere.

„Mi s-a întâmplat și mie odată asta”, a scris un utilizator „Am început să-mi fotografiez bordul înainte de a-mi lăsa mașinile... Să fie asta un semn”.

Citește și: O femeie din Brăila a vrut să-și schimbe o piesă la mașină, dar când a ridicat capota a văzut ceva neașteptat și a sunat la 112

În timp ce unii au sugerat că mecanicul ar trebui să fie obligat să îi plătească despăgubiti pentru kilometri în plus, femeia a spus că pur și simplu „nu este suficient”.

Ea a avut încredere că mașina ei de lux, pe care și-a cumpărat-o singură, va fi în siguranță cu mecanicul și că poate avea încredere în integritatea acestuia. „Banii nu sunt suficient de buni pentru mine... Nu voi fi plătită cu 1 dolar din milă”, a mai ținut să precizeze.

Vezi mai multe ştiri externe pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x