Antena Căutare

Ce Spiderman, ce Zorro? Vâjâind ca vijelia, nu alta! Snowboardul cu leduri, noua senzație pe pârtiile de schi! Dacă ai cu ce, chiar merită!

Viraje în zăpadă, pârtii tăiate de-a curmezișul, senzații tari: de toate acestea a avut parte un iubitor al sporturilor de iarnă! Și încă ceva în plus! Leduri pe placa de snowboard! 

Viraje în zăpadă, pârtii tăiate de-a curmezișul, senzații tari: de toate acestea a avut parte un iubitor al sporturilor de iarnă! Și încă ceva în plus! Leduri pe placa de snowboard!

Ce a ieșit? Vedeți în clipul de mai jos!

Snowboardul cu ledurie o nouă senzație pe pârtiile de schi, iar riderii sunt înnebuniți după acest echipament! Și ce poate fi mai frumoas ca într-o noapte, tu să fii iluminat pe o pârtie de schi direct de la placă?!

Astăzi, plăcile de snowboard sunt care mai de care mai accesorizate. Și când te gândești că acest sport e unul „tânăr” și nu are nici măcar o sută de ani de când a fost inventat!

În prima parte a secolului XX au apărut câteva proiecte cu sănii construite pe principiul snowboardului. Succesul l-a avut cel realizat de M.J. “Jack” Burchett, în anul 1929. Acesta a tăiat o bucată de furnir pe care și-a prins picioarele, ajutat de o frânghie de rufe, iar cu frâiele de cal a prins vârful plăcii (pentru a-și ține echilibrul mai bine și pentru a putea ridica vârful plăcii în curbe), construind astfel primul model de placă din istroria snowboardului.

La „HAM/ MIAU Talent” ar lua marele premiu! O pisicuță tărcată, obosită nevoie-mare, nu vrea să se lase pradă somnului!... Degivrările au stârnit revoltă ani de zile în rândul pasagerilor grăbiţi, însă sunt cele care le salvează vieţile. Iată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x