Antena Căutare

Cum arată „cea mai sexy verișoară” a Prințesei Diana. Cu ce se ocupă blondina: „Cred că ar fi fost de acord cu ce fac”

Blondina susține că ar fi o rudă îndepărtată de-a Prințesei Diana. Iată povestea celei mai „sexy verișoare” a celei supranumite „prințesa inimilor”.

verisoara printesa diana Galerie
Cum arată „cea mai sexy verișoară” a Prințesei Diana. Cu ce se ocupă blondina: „Cred că ar fi fost de acord cu ce fac” | Profimedia, Instagram

Fotomodelul April Mae, în vârstă de 26 de ani, a vorbit public despre legăturile ei cu familia regală pentru prima dată înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea.

Citește și: Mișcarea Prințului Harry care i-a înfuriat pe regali. Ce a refuzat să facă și de ce se teme personalul Regelui Charles

Cum arată „cea mai sexy verișoară” a Prințesei Diana. Are 26 de ani

Blondina susține că este o verișoară a Prințesei Diana, recunoscând că se lăuda cu asta când era la școală, potrivit unui interviu pe care l-a acordat pentru Dailystar.co.uk.

Bunicul ei a descoperit legătura cu familia regală, când a început să-și facă arborele genealogic. Astfel, linia bunicului era legată de familia Spencer și, cu alte cuvinte, tânăra a aflat că ar fi verișoară de gradul 9 sau 11 cu Prințesa Diana.

„Îmi amintesc că eram în școala primară când mă lăudam cu asta colegilor mei de clasă. Probabil că aveam în jur de șapte sau opt ani și bunicul meu ne-a trasat arborele genealogic și, prin el, noi eram de fapt rude cu familia Spencer.

Așa că îmi amintesc că am fost la școală spunându-le tuturor că 'Prițesa Diana este verișoara mea' și toată lumea îmi reproșa că 'nu, nu este'”, a povestit tânăra în interviu.

April Mae apare la Babestation de aproximativ trei ani, fiind vorba de un canal de televiziune pentru adulți din UK: „Aș vrea să cred că și ea ar fi fost de acord cu ce fac eu la Babestation. Ea a fost mai libertină și Prințul Harry este destul de deschis, nu cred că ea ar fi fost altfel”, a explicat fata.

April, care este din Londra, nu a întâlnit niciodată niciun membru al familiei regale, dar va urmări încoronarea care va avea loc pe 6 mai.

Citește și: Ce va purta Kate Middleton la încoronarea regelui Charles al III-lea. Trucul folosit pentru a o eclipsa pe Rose Hanbury

„Sunt cumva foarte departe de familia regală și nu am cum să primesc vreo moștenire sau alte beneficii de pe urma ei”, a spus tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte ca April să apară la TV, ea își câștiga existența din dansul prin cluburi, ca animatoare: „Nu sunt sigură că aș fi un membru bun al familiei regale. Cred că aș fi de acord mai mult cu Harry și îmi imaginez că aș fi fost oaia neagră din familie. Dar dacă aș fi regină pentru o zi, mi-ar plăcea să aleg un stilist, asta aș căuta și poate aș organiza o petrecere fastuoasă”, a mai povestit tânăra.

Deocamdată, April face avere și ca model OnlyFans și se laudă că se află în top. De altfel, blonda și-a redus din prețul apelurilor pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu criza costurilor de trai.

Pe de altă parte, April spune că prințul Harry este preferatul său.

„Cred că este mai cu picioarele pe Pământ decât ceilalți, cel puțin din perspectiva mea. Am văzut documentarul cu el și a fost destul de impresionant să văd acea personalitate și acea latură diferite ale sale”, a mai transmis ea.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

O femeie a găsit un bilețel într-o sticlă, care a plutit pe ocean timp de 10 ani. Ce scria pe hârtie... Test de personalitate. Ce spune despre tine imaginea pe care o vezi prima dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x