Antena Căutare

De la maternitate direct la coafor! Bebeluși care s-au născut cu ”pletele în vânt”. Te topești de dragul lor! FOTO

Toți bebelușii sunt adorabili, dar unii sunt de-a dreptul fascinanți, în ideea că ai sta ore întregi să îi privești. Sau să le mângâi părul! Nu e o glumă!

Toți bebelușii sunt adorabili, dar unii sunt de-a dreptul fascinanți, în ideea că ai sta ore întregi să îi privești. Sau să le mângâi părul! Nu e o glumă! Nou-născuții din galeria foto pe care v-o prezentăm pot fi duși direct la coafor!

Adorabil și ce păr frumos!

Bogăţia podoabei capilare a nou-născuţilor poate varia de la caz la caz. Unii bebeluşi sunt cheli la naştere, alţii, însă, pot avea părul lung şi subţire. Deocamdată, nu se cunosc cu certitudine factorii care influenţează creşterea intrauterină a părului pe cap, la bebeluşi.

Pleată de Ileană Cosânzeană

Unele studii au arătat că nivelul mai înalt de hormoni estrogeni în sângele mamei pe perioada sarcinii poate stimula creşterea părului astfel încât bebeluşul să se nască cu părul mai lung. Alte cercetări au constatat că, de fapt, lungimea părului nou-născutului este un caracter determinat de codul genetic moştenit de la părinţi. Bebeluşul tău ce lungime a părului a avut la naştere?

Durduliu și păros

Telefonul tău poate suna într-un cuptor cu microunde? EXPERIMENT inedit - VIDEO... Trecutul devine prezent! "Atunci şi acum", o galerie foto care readuce la viaţă oameni, emoţii, momente unice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x