Antena Căutare

Dezvăluire incredibilă! Disney a luat o decizie istorică! „Se va întâmpla în 2016, toți o vor putea vedea”!

Recent, presa britanică a vorbit despre decizia istorică luată de compania Disney, ce va uimi milioane de fani de pretutindeni.

Recent, presa britanică a vorbit despre decizia istorică luată de compania Disney, ce va uimi milioane de fani de pretutindeni.

Disney a prezentat recent un personaj inedit, ce va atrage probabil numeroși fani din întreaga lume. Elena va fi astfel prima prințesă latino, iar povestea ei va fi prezentată în cadrul unui serial difuzat de postul de televiziune Disney Junior.

În anul 2016, fanii o vor cunoaște pe Elena, o tânără ce dorește să câștige tronul unui regat numit Avalor. Caracterul personajului este foarte interesant și cu siguranță va atrage atenția publicului.

Ultima dată când Disney a luat o decizie istorică în privința personajelor sale a fost atunci când a luat naștere Tiana din „Prințesa și Broscoiul”, aceasta fiind prima prințesă de culoare.

Istoria lumii se zdruncină! Descoperirea ce schimbă tot ceea ce știai până acum! Uite cine a făcut, de fapt, această MIN... Predicţiile făcute de Nostradamus şi Baba Vanga S-AU ADEVERIT! Ce se va întâmpla cu omenirea în următorii ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x