Antena Căutare

„Doamna în roșu”, o româncă frumoasă, promovează România într-un mod inedit. Fotografii care îți vor tăia respirația!

„Numele meu este Alexandra și îmi place să port roșu în fiecare loc magic în care mă duc”, spune protagonista unuia dintre cele mai frumoase proiete fotografice din România, demarat de fotograful Andrei Gherasim.

„Numele meu este Alexandra și îmi place să port roșu în fiecare loc magic în care mă duc”, spune protagonista unuia dintre cele mai frumoase proiete fotografice din România, demarat de fotograful Andrei Gherasim.

După ce toată lumea i-a spus că e extraordinar de fotogenică, românca a decis să lanseze un proiect artistic intitulat Woman In Red Dress, prin care atrage atenția turiștilor asupra frumuseții unor locuri mai puțin cunoscute din România. A atras mii de admiratori de Facebook și Instagram, iubitori de frumos și pasionați de călătorii.

Acum un an, a început totul!

Românca îndrăgostită de roșu și de natură și-a început aventura acum un an, atunci când și-a luat provizii, o cameră foto și a pornit în căutarea locurilor fantastice și necunoscute din țară. Ulterior, i s-a alăturat și andrei, un prieten fotograf.

„Uneori călătorim zile întregi, urcăm munți de dimineața și până seara, dormim pe vârfuri și ne trezim ca într-o poveste. Muncim ore în șir pentru a spune, prin fotografie, povestea acelor locuri.

Scopul nostru este de a finanța publicarea unei cărți și distribuirea de printuri cu tematica Woman in Red Dress. Vrem să încurajăm cât mai multe persoane să descopere România. Anume din acest motiv am pornit campania de crowdfunding și avem nevoie de sprijinul vostru”, spune Alexandra, alături de fotograful Andrei Gherasim, care face echipă cu ea, citată de ea.md.

Emoționant! Un câine și-a sacrificat viața pentru a salva un copil din incendiu... Video! Dormea liniştit în avion şi habar n-avea ce făcea femeia de lângă el. Ipostaza amuzantă în care a fost filmată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x