Antena Căutare

DRAGOSTE DE FIU! Tu poți să nu plângi? Campionul care aleargă pentru tatăl lui: „E în scaun cu rotile, dar eu îl voi ajuta să meargă din nou!”

"Să alergi şi pentru mine!" Este mesajul emoţionat pe care un tată în scaun cu rotile i-l transmite fiului, ori de câte ori participă la concursuri. În spatele medaliilor de aur la atletism, se ascunde dragostea, durerea, dar şi visul de a-şi vedea din nou tatăl în picioare. Alex Corneschi este campion naţional la atletism, la proba de cinci mii de metri, iar fiecare reuşită i-o dedică şi i-o datorează tatălui său.

"Să alergi şi pentru mine!" Este mesajul emoţionat pe care un tată în scaun cu rotile i-l transmite fiului, ori de câte ori participă la concursuri. În spatele medaliilor de aur la atletism, se ascunde dragostea, durerea, dar şi visul de a-şi vedea din nou tatăl în picioare.

Alex Corneschi este campion naţional la atletism, la proba de cinci mii de metri, iar fiecare reuşită i-o dedică şi i-o datorează tatălui său.

E dureros când ştii că eu alerg mii de kilomteri pe an şi el nu poate să facă un pas”, le-a spus Alex reporterilor Observator. Alex Corneschi luptă şi visează la ziua în care tată lui va putea merge din nou. Până atunci însă. aleargă pentru el. E motivaţia lui pentru a fi, mereu, cel mai bun dintre atleţi.

Totul pentru tatăl invalid

„Tot timpul alerg pentru el. Sunt momente în cursă când simt că nu mai pot şi simt că vine puterea de la Botoşani”, continuă tânărul.De aproape 11 ani, tatăl lui Alex este imobilizat într-un scaun cu rotile. Deşi şi-a văzut o singură dată fiul în concurs, atunci când s-a organizat la Botoşani, îi transmite încurajările de acasă, prin telefon. Îi admiră medaliile şi este cel mai aprig susţinător.

Dragostea pentru tatăl său şi pentru atletism l-au făcut cel mai bun. De curând, Alex a câştigat medalia de aur la campionatul naţional de pistă, la proba de 5 mii de metri şi argintul la 10 mii de metri.

Şi împreună mai visează ca la următoarele Jocuri Olimpice din Tokyo să fie cel care aduce medalia de aur. Speră ca într-o zi să se poată întreţine din sport. Campionul câştigă 700 de lei indemnizaţie de la clubul de care aparţine. Bani cu care plăteşte chiria. Aşa că, timpul îl împarte între antrenamente şi locul de muncă, menționează Observator.tv.

Sursă Foto: Mediafax/ Sport+

Să fie el cel mai norocos om în viaţă?! A câştigat la loterie, a scăpat de şapte ori de moarte şi şi-a donat toată avere... Nici la Cannes nu vezi aşa ceva! Maşini de lux, bijuterii şi ţinute de MII de EURO la o nuntă din Alexandria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x