Antena Căutare

Dumnezeu S-A ARĂTAT! Un copil a fost salvat de sub dărâmături după 12 minute!!! CEL MAI EMOȚIONANT și RĂSCOLITOR VIDEO AL ANULUI!

Bomba a căzut pe pământ arab. Unii spun că în Siria, alții, în Palestina. Contează mai puțin. Cele opt minute video sunt, probabil, cele mai impactante văzute de voi în ultimii ani!

Bomba a căzut pe pământ arab. Unii spun că în Siria, alții, în Palestina. Contează mai puțin. Cele opt minute video sunt, probabil, cele mai impactante văzute de voi în ultimii ani!

S-a auzit șuieratul. BUUMM! Bomba a căzut. În Siria, trimisă de oamenii lui Assad ori în Palestina, cu Steaua lui David pe ea, în loc de semnătură. Contează mai puțin. Războiul mușcă peste tot la fel din oameni. Fumul s-a rispit. A rămas doar moloz și dărâmături. Și acolo, sub tonele de ruine, un copil. Un bebe mic și ticălos.

S-au apucat să sape. Cu mâinile goale. Nu știau unde! Nu vă grabiți, sunt opt minute, dar așa ceva se vede o singură dată în viață. Priviți chipurile celor de acolo. Disperați! Poate tată, poate unchi, poate Sapă! Dau de o mânuță! Respirăăă, da, respiră! Se aude "Allahu Akbar", Allah e mare! Acolo e un bebe mic, ticălos, grăsunel. Se freacă la ochi. A stat minimum patru-cinci minute fără aer, dar pare ok. Plânge, asemenea nou-născuților bătuți la funduleț înainte de nota Apgar. Semn că s-a născut a doua oară. Da, e un miracol!

Da, Dumnezeu există. Indiferent de locație...

Este o MINUNE! Un întreg oraș a fost descoperit pe fundul unui lac din China... ȘOCANT! Cel mai periculos șarpe cu DOUĂ CAPETE a fost descoperit la Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x