Antena Căutare

Exact ca-n desene! Casele în piatră din Familia Flintstone EXISTĂ şi poate sta oricine în ele!

Dacă te-ai întrebat vreodată cum e să locuieşti asemenea îndrăgitelor personaje din Familia Flintstone, ai ocazia să trăieşti asta pe pielea ta!

Exact ca-n desene! Casele în piatră din Familia Flintstone EXISTĂ şi poate sta oricine în ele! Galerie
Un hotel din Africa de Sud seamănă cu locuinţa Familiei Flintstone

Dacă te-ai întrebat vreodată cum e să locuieşti asemenea îndrăgitelor personaje din Familia Flintstone, ai ocazia să trăieşti asta pe pielea ta!

Un hotel din Munţii Cederberg, din Africa de Sud, oferă doritorilor o vacanţă de neuitat, în căsuţe exact ca cea a lui Fred. Camerele sunt săpate în piatră şi au pe pereţi picturi vechi de 6000 de ani.

Un turist care a vizitat locul plin de surprize povesteşte încântat: "Este combinaţia perfectă între natură şi lux". Asta, pentru că hotelul îşi răsfaţă clienţii cu o piscină uriaşă, în inima sălbăticiei, iar peisajul este de vis.

Tu poţi să-l întreci? El deţine recordul mondial pentru cel mai rapid tastat!... Un teribilist a vrut să se dea în spectacol, dar era cât pe ce să moară într-un mod stupid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x