Antena Căutare

Există sau nu? Extratereştrii, noua dilemă a omenirii

A fost odată ca niciodată un fotbalist englez nu foarte talentat! La un moment dat, şi-a dat seama că sportul nu este pentru el, aşa că s-a făcut scriitor SF.

A fost odată ca niciodată un fotbalist englez nu foarte talentat! La un moment dat, şi-a dat seama că sportul nu este pentru el, aşa că s-a făcut scriitor SF. Totuşi, cum să-şi atragă cât mai mulţi fani? Şi atunci a decis să devină autor de cărţi de teorie a conspiraţiei.

Aşa au intrat în memoria colectivă denumiri precum "reptilieni", "colaps global" şi "tărâm nevăzut". Fostul fotbalist s-a dovedit a fi prolific, aşa că a publicat pe bandă rulantă cărţi despre extratereştri care vor să ne facă rău. Unii l-au luat în serios, alţii au râs mult. Dar ce ne facem dacă cercetătorii americani şi canadieni încep să vorbească despre fiinţe de pe alte Planete?

Există? Vor veni sau sunt deja aici? Sunt cele mai frecvente întrebări pe care omenirea a început să şi le pună, după ce americanii au declarat că până în 2040 vor descoperi, în mod sigur, viaţă extraterestră.

Vezi AICI ce cred oamenii despre asta.

Miturile operaţiilor estetice, demontate de specialiști... VIDEO! Cele mai drăgăstoase prime întâlniri dintre câini şi bebeluşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x