Antena Căutare

Fenomen unic în prag de sărbători. Ce sunt norii-curcubeu și unde au apărut

Fenomenul rar al norilor-curcubeu captivează privirile tuturor înaintea sărbătorilor, oferind un spectacol natural excepțional în Marea Britanie.

Fenomen unic în prag de sărbători. Ce sunt norii-curcubeu și unde au apărut
Fenomen unic în prag de sărbători. Ce sunt norii-curcubeu și unde au apărut | X Twitter

Descriși ca fiind „spectaculoși” și asemănați cu o „eroare în matrice” de către cei care i-au contemplat, norii aceștia formați în condiții extrem de reci deasupra regiunilor polare, au coborât în stratosferă, la înălțimi de 12 până la 19 mile, depășind cu mult altitudinea norilor obișnuiți. Această apariție neașteptată a stârnit uimirea și admirația locuitorilor, care au descris fenomenul ca fiind „absolut uimitor” și „spre deliciul ochilor”.

Ce este acest fenomen al norilor-curcubeu și de ce au apărut pe cer

Un nor-curcubeu unic, remarcat cu uimire de cetățenii Marii Britaneii, a fost descris ca fiind „spectaculos” și asemănat cu „o eroare în matrice”.

Citește și: Fenomenul fascinant care a apărut pe cer în timpul unei furtuni. Ce a fost surprins, de fapt, în imagini | VIDEO

Norul „Nacreous” se formează în condiții foarte reci deasupra regiunilor polare și în stratosferă, la o altitudine de aproximativ 12 până la 19 mile, mult peste norii obișnuiți. O localnică, care a văzut acest spectacol colorat deasupra Aeroportului din Manchester, a spus că priveliștea a fost „absolut uimitoare”, potrivit bbc.com.

"A fost ca o eroare în matrice. Nu am mai văzut niciodată așa ceva." Serviciul Meteorologic a declarat că norii „Nacreous” sunt vizibili în Regatul Unit doar atunci când aerul rece din regiunile polare este deplasat și „plutește temporar” în țară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Norul se formează foarte sus în atmosferă și prezintă culori vii și iridescente. Mai mulți locuitori din regiune au declarat pentru BBC North West că „nu au mai văzut așa ceva până acum”, în timp ce alții au descris norul ca fiind „destul de spectaculos” și „uimitor”.

Citește și: Ce este semnul uriaș de întrebare care a apărut pe cerul nopții. Astronomii din întreaga lume au privit imaginile nedumeriți

Carmen Harra prezice când se va căsători Anamaria Prodan din nou. Anunț uluitor pentru sexy-impresară... Cum au apărut Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis într-o fotografie alb-negru, de Crăciun. Ce urare au f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x