Antena Căutare

Și-a înviat copilul, deși toți i-au zis că acesta e mort! Minunea făcută de această mamă a șocat o lume întreagă!

Această poveste a cutremurat o lume întreagă. O mamă și-a dus copilul de un an la spital, acesta fiind grav bolnav. Acolo s-a întâmplat ceva uimitor.

Această poveste a cutremurat o lume întreagă. O mamă și-a dus copilul de un an la spital, acesta fiind grav bolnav. Acolo s-a întâmplat ceva uimitor.

După numeroase analize, medicii au constatat că fetița avea meningită. Rinichii copiluluiau cedat în scurt timp, cea mică intrând în comă. Doar aparatele o țineau în viață.

Medicii erau extrem de rezervați în ceea ce privește șansele copilului de a supraviețui, așa că i-au sugerat mamei să își ia adio de la fetiță. În clipa când mama și-a sărutat copilului, minunea s-a produs.

Fetița și-a revenit în mod miraculos și s-a trezit la viață. Cei din jur au rămas fără cuvinte și au spus că este vorba despre o minune în adevăratul sens al cuvântului.

Femeia care a cutremurat întreaga lume creștină! Dumnezeu a ales-o să poarte însemnele sfinte, timp de 36 de ani nu a mâ... Clipul video ce a scandalizat lumea de pe Facebook! „Cum să faci așa ceva?” Dans la bară într-o variantă complet neaștep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x