Antena Căutare

Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești bicicleta din fotografie? Doar cei cu ochi de vultur reușesc. Care este răspunsul

Un desen de tip doodle a făcut senzație și a făcut rapid înconjurul lumii, căci ascunde o provocare pentru cei cu ochi de vultur. Tot ce ai de făcut este să te uiți atent și să găsești bicicletadin imagine în cel mult 7 secunde.

imagine cu un desen tip doodle ce prezintă diferite obiecte Galerie
Un desen de tip doodle s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Shutterstock

Ceea ce ți-a părut la început un simplu desen de tip doodle este, de fapt, o provocare extrem de interesantă pentru curioșii de pretutindeni.

Tot ce ai de făcut este să te uiți atent la această poză și să încerci să descoperi unde se află bicicleta, de fapt. Deși nu este ascunsă deloc, aceasta nu e ușor de găsit. Dacă o vezi în cel mult 7 secunde, atunci ai toate motivele de mândrie, căci ai un simț al observației cu totul și cu totul special.

Un desen de tip doodle testează cât de bine stai cu simțul de observație. Descoperă unde se află bicicleta, de fapt

Iluziile optice sunt adevărate provocări pentru creierul uman și pot arăta despre o persoană cât de bine stă la capitolul atenție sau istețime. O astfel de provocare este și imaginea de mai sus, ce reprezintă un desen de tip doodle în care pot fi observate diferite elemente.

Citește și: Iluzie optică virală! Privește tigrul din copac și descoperă unde se află peștele, de fapt. Care este răspunsul

Regula este una cât se poate de simplă: trebuie să te uiți atent la poză și să încerci, în cel mult 7 secunde, să descoperi unde se află bicicleta din imagine. Deși nu este deloc ascunsă, puțini sunt cei care reușesc s-o vadă.

Folosește-ți răbdarea și simțul de observație pentru a studia atent fiecare detaliu, căci doar așa vei reuși să vezi unde se află bicicleta, de fapt. Dacă ai reușit să găsești răspunsul în cel mult 7 secunde, atunci cu siguranță se poate spune despre tine faptul că ai o privire de invidiat. Dacă nu ai reușit, încearcă să nu abandonezi căutarea.

Citește și: Numai cei cu inteligență peste medie pot găsi șase cuvinte ascunse în livada cu mere. Iluzia optică ce a făcut furori pe internet

Ca să te ajutăm îți oferim niște sfaturi: ține cont de faptul că obiectul are culoarea gri, așa că urmărește doar elementele ce au această culoare în poză. În plus, te mai poate ajuta să analizezi desenul pe bucăți, nu privind totul în ansamblu.

Dacă ți-ai pierdut atenția sau poate pur și simplu nu ai reușit, atunci urmărește galeria foto de mai sus ca să descoperi răspunsul corect.

O provocare similară este imaginea ce poartă semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Într-un peisaj de pădure cu un călăreț trebuie să găsești toate cele 13 chipuri. Încearcă să vezi cât de bine te descurci.

O altă provocare asemănătoare a apărut pe TikTok și este cea în care apare silueta unui lup, cu capul și coada în același cadru. Într-un joc armonios de nuanțe, capul lupului se îmbină cu culoarea distinctă a cozii și a picioarelor din spate, inducând astfel o alegere subiectivă pentru privitor.

O femeie și-a cumpărat niște banane și a observat un semn bizar pe ele. S-a speriat când a văzut peste ce a putut să dea... Trei tinere rezidente s-au încăierat în incinta spitalului. De la ce a pornit cearta și ce riscă cele trei femei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x