Antena Căutare

Imagini din casa tiktokeriței Popa Elena Luminița. Cum arăta în tinerețe și ce spune soțul despre activitatea ei în online

Popa Elena Luminița este una dintre româncele care fac ravagii pe aplicația Tiktok. Originală, într-un timp scurt, femeia a reușit să adune o comunitate semnificativă. Cu toate acestea, Popa Elena Luminița nu a dat multe detalii despre ea și familia sa. Iată imagini din interiorul casei în care locuiește și cum arăta la prima tinerețe.

colaj de imagini cu popa elena luminita de la acces direct Galerie
Popa Elena Luminița este una dintre româncele care fac valvă pe aplicația Tiktok. Originală, într-un timp scurt, femeia a reușit să adune o comunitate semnificativă. Cu toate acestea, Popa Elena Luminița nu a dat multe detalii despre ea și familia sa. Iată imagini din interiorul casei în care locuiește și cum arăta la prima tinerețe. | Antena 1

Popa Elena Luminița este revelația Tiktok-ului, fosta farmacistă care a devenit virală pe rețeaua de socializare. Are milioane de vizualizări și tot ce postează ajunge imediat viral.

Fie că răspunde la întrebările urmăritorilor sau că dansează, femeia reușește să ajungă la inimile internauților.

Citește și: Cine este Popa Elena Luminița, revelația momentului pe TikTok. Este căsătorită, are un fiu, iar clipurile ei sunt virale

Spune că se prezintă la începutul fiecărui video, deși este deja cunoscută în social media, pentru că așa este frumos și politicos.

Imagini din casa tiktokeriței Popa Elena Luminița. Cum arăta în tinerețe

Din 1988, Popa Elena Luminița este căsătorită cu Dorin, bărbatul cu care are doi copii: un băiat și o fată.

Erau studenți când s-au cunoscut și îndrăgostit la prima vedere: ”Ne-am cunoscut în facultate și după trei ani ne-am căsătorit. Nu am stat împreună, după trei ani a dat un telefon și ne-am căsătorit”.

Revelația Tiktok-ului este fostă farmacistă: ”Deci, buna ziua. Popa Elena Luminița este o fostă farmacistă, care a descoperit platforma Tiktok. Îmi place să socializez foarte mult pe Tiktok.”

Ea a discutat despre viața de familie și copiii săi: ”Iancu e cel mai mare, are 33 de ani. A făcut mate-info la București și psihologia la Sibiu. Iulia are 31 de ani, este medic rezident. Sunt o mamă împlinită.”

Citește și: Andreea Bostanica a împlinit 18 ani. Cum și-a serbat „regina TikTok-ului” majoratul și ce cadouri de lux a primit

Ce spune soțul despre activitatea Luminiței Popa în online

Doamna Popa Elena Luminița spune că petrece mult timp pe platforma Tiktok și că neglijează gospodăria. Femeia nu mai are timp de găini, așa că a păstrat doar trei, de care vrea oricum să scape în curând.

Popa Dorin Ion o susține în activitatea sa: ”Pentru mine succesul ei e surprinzător. Mă bucur pentru ea, cum să nu?! Mă bucur pentru fiecare reușită a soției”.

Pentru a își arăta dragostea, după atâția ani de căsnicie, domnul Dorin i-a făcut și o declarație: ”E la fel de frumoasă ca atunci când am cunoscut-o.”

”Super, super”, a zis Popa Elena Luminița la Acces Direct.

Creatura din adâncurile mării cu ochi bombați și dinți bizari a fost capturată. Ce este fiara marină care a speriat oame... Ce sunt dungile albe apărute pe cer zilele trecute. Mulți au crezut că au legătură cu războiul, dar adevărul este altul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x