Antena Căutare

Internetul chiar face minuni! Şi-a pus poza în locurile în care şi-ar fi dorit să ajungă şi apoi a avut parte de surpriza vieţii ei

O femeie din Kenya a devenit cunoscută pe Facebook după ce şi-a pus fotografia în Photoshop prin toate locurile pe care şi-ar fi dorit să le vadă.

O femeie din Kenya a devenit cunoscută pe Facebook după ce şi-a pus fotografia în Photoshop prin toate locurile pe care şi-ar fi dorit să le vadă.

Sevelyn Gat nu şi-ar fi putut permite niciodată să viziteze Asia, aşa că a lucrat în Photoshop câteva imagini din locurile ei preferate.

"Excursia" ei a început la aeroport, în faţa avionului cu destinaţia China. Ea a "vizitat" toate locurile importante, ba chiar s-a "fotografiat" cu un grup de "prieteni".

Din cauză că nu se pricepea foarte bine la Photoshop, fotografiile au făcut înconjurul internetului foarte repede. Chiar dacă intenţia a fost să se glumească pe seama ideii ei, un om de afaceri din Nairobi a hotărât să-i îndeplinească visul, şi i-a oferit o excursie în China. Acum, femeia are şansa de a vedea cu proprii ochi ceea ce şi-a dorit o viaţă întreagă.

"Dacă eşti serioasă şi chiar îţi doreşti asta, am veşti bune pentru tine. Ia-ţi paşaportul şi pregăteşte-te pentru că visul tău va deveni realitate.", i-a spus omul de afaceri. Care a completat: "Pentru cei care mai au astfel de idei, vă rog să nu vă mai photoshopaţi că nu funcţionează a doua oară".

"Astăzi l-am cunoscut Sam Gichuru la Nailab pentru a-i da toate detaliile. Mi-am luat certificatul de naştere şi acum am aplicat pentru paşaport. Am primit un post de internship ca şi project manager. Vă promit că nu vă voi dezamăgi!", a scris Seve pe internet.

Povestea primei miliardare în dolari din Vietnam. La 21 de ani, făcea comerţ cu faxuri şi latex. La 46, a avut altă idee... Nu s-a mai tuns de 12 ani, iar părul ei arată fabulos! Are un singur secret!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x