Antena Căutare

L-a lovit norocul la pensie și s-a ÎMBOGĂȚIT! Un bărbat a găsit o pepită de aur URIAȘĂ

Un pensionar din Australia a găsit o pepită de aur uriașă, cu ajutorul unui detector de metale, aceasta cântărind 3,23 de kilograme și conținând 2,11 kilograme de aur.

Un pensionar din Australia a găsit o pepită de aur uriașă, cu ajutorul unui detector de metale, aceasta cântărind 3,23 de kilograme și conținând 2,11 kilograme de aur.

Pensionarul a decis să denumească pepita de aur „Piciorul raței”, datorită formei pe care o are.

Valoarea acestei pepite este estimată la 68.114 euro.

De-a lungul anilor, bărbatul, care a dorit să își păstreze anonimatul, a cercetat regiunea australiană Goldfields. El a făcut descoperirea după ce a investit într-un detector de metale de ultimă generație.

„Când am reușit să o dezgrop, m-am gândit <<O, Doamne!>>. Pepita se afla la o adâncime destul de mare, de aproximativ 800 de milimetri, în argilă, așa că mi-a luat peste două ore ca să o dezgrop cu grijă”, a declarat pensionarul.

De-a lungul timpului, acest bărbat a mai descoperit aur, la adâncimi considerabile.

Recent, compania canadiană RNC Minerals a anunțat că a găsit peste 260 de kilograme de aur, în valoare de 9,84 de milioane de euro, tot în regiunea Goldfields.

Între aceste pepite descoperite de MNC Minerals s-au numărat două cu greutăți de 95 de kilograme, respective 63 de kilograme. Președintele companiei, Mark Selby, a declarat despre acestea că ar putea fi unele dintre cele mai mari pepite descoperite vreodată.

Misterul morții unui celebru pictor găsit fără viață pe o plajă, elucidat după 400 de ani... De 14 ani trăiește într-o cușcă de sticlă, pentru a nu muri infectată. ”Un cartof mi-a distrius viața”. Femeia care nu s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x