Antena Căutare

Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată! A primit 30 de NU la X Factor

Se intitulează Silviu Achim și nu mai e un tinerel, chiar dacă are ochelari de soare și un cântecel. Pregătit special pentru X Factor


Se intitulează Silviu Achim și nu mai e un tinerel, chiar dacă are ochelari de soare și un cântecel. Pregătit special pentru X Factor.

Cu tricouaș "bleu-ciel", freza cu gel, dată intr-o parte, și multă ambiție, s-a avântat în competiție. Rima a fost involuntară.

Bittman îl pune sa-și dea jos ochelarii de soare: "Sunteti ucigaș in serie?" il intreabă juratul."Sunt un om obișnuit", răspunde concurentul. Cheloo nu mai are răbdare, sare peste etapa prezentării pentru ca vrea să-l auda.

Incearca Mariah Carey- I can't live. Un mic amendament vă rugăm, piesa se numeste "Without you".

Și începe: "No, I can't forget... ". Nu, nici noi n-o sa putem uita, e de-a dreptul catastrofal... NU mergeee, ne punem mainile la urechi. Și brusc, ne aducem aminte de o alta concurentă, din Bulgaria, care a facut furori cu: "to libu dibu..."

Nu renunță la visul său de a ajunge în finală. Mai incearcă și Glenn Medeiros- Nothing's gonna change my love for you. E prea greu de suportat, iar Cheloo nu mai rezistă. E grav de tot!

A bătut orice record! Și asta pentru că s-au auzit vreo 30 de NUUU. Si a fost scos pe sus din sală!

De la preţuri, la o voce de nepreţuit: Jahmene Douglas, dovada că oricine poate avea factorul X... Nu sunt litere în alfabet câte calități au ei. Ce îi recomandă pe finaliștii X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x